![]() |
bu kadar saçma sapan golü nasıl yiyebilio hala anlayabilmiş diilm .. acilen başka bi kaleci şart!.. |
ya adam olsun yada yolcu |
Bu adam manyak mı yoksa bize numara mı yapıyor kardeşim o kadar hatalı gol nasıl yenir yavv bir anda eziklere gelen enke yi hatırlar gibi oldum |
Acaba gençlerbirliği maçında yine runjeylemi baslıcak tigana off yaa bizim nie adam gibi bi kalecimiz ve onun yokluğunu hiç belli eetmicek adam gibi bi kaleci yedeğimiz yokk? çok sey mi istiorum yaa... :( |
artıq yeter....bu kaleci byıyo bni...daha fzla sans tanınmadan dewre arası güle güle |
git runje git |
beklediğimden çok uzak bir kaleci, düzeleceğine de inanmıyorum artık,devre arasına kadar alternatifi bulunmalı mutlaka |
bu adamda giderken artık taraftara laf atar yok seyirci baskısı vardıda bilmem nede ya nerden buluyor yönetim böyle adamları |
Dün artık SAbrımızı iice taşırdı kalede onu görmek istemiyoruz 10 haftadır ha düzeldi ha düxelecek diye diye kahrolduk .. |
Maçı bir tek kişiye bağlamak yersiz takım olarak çok kötüydük. Ha bu demek değilki Runje ii bir kaleci o tam kovanın teki... |
Türkiye`de Saat: 08:27 . |