![]() |
Runje gerçektenn bu aralar takımın kahramanı gibi bişey oldu..Adam çok güzel oynuyor..takımı ateşliyor..gyfebe maçında yediğimiz golde defansın hatasıydı bencede..böyle devam et runje seni böyle uzun yıllar takımımızda görmek isteriz.. |
Runje dert yandı! Beşiktaş'ın Hırvat kalecisi Vedran Runje, bir gazetede hakkında yazılanların asılsız ve gerçek dışı olduğunu belirterek, bu konuda yasal işlem başlatacağını söyledi. Beşiktaş Kulübü'nün Hırvat kalecisi Runje, bir gazetede hakkında yer alan haberle ilgili İHA'ya açıklamalarda bulundu. Hırvat kaleci Runje, hakkında yazılanların hepsinin asılsız ve gerçek dışı olduğunu belirterek, bu konuda yasal işlem başlatacağını söyledi. Kaleci Runje, "Bugün hakkımda çıkan haberler doğru değil ve hayal ürünüdür. Bursaspor ile oynayacağımız çok önemli maç öncesi böyle bir haberin yapılmasını maksatlı buluyorum. Bir gün Türkiye'den ayrılırsam bunun en önemli nedeni bu tip medya kuruluşlarının sürekli huzurumuzu bozmaya çalışan bu tip yalan haberleri olacaktır. Bu konuda menajerim ve avukatım ile görüştüm ve yasal işlem başlatacağım. Büyük Beşiktaş taraftarından isteğim bizi sonuna kadar desteklemeleridir" dedi. 12.05.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif Kaynak : İHA |
adam cordoba gibi ilk başlarda bocaladı sonradan düzeldi hayırlısı bakalım ne olcakkkk |
geldi ve gidiyo:) |
Runje patladı Vedran Runje, Tigana’yla birlikte Beşiktaş’tan ayrılacağı iddialarına sert yanıt verdi. Tecrübeli file bekçisi, “İstanbul’dan ayrılmak gibi bir düşüncem yok. Beşiktaş’ta mutluyum. Ayrılacağım yönündeki haberler maksatlıdır. Bu konuda yasal işlem başlatacağım. Bursa’da belki taraftarımızdan uzak olacağız ancak onların desteğini hissedeceğiz” dedi. |
aferin sana runje sanada bu yakışır bi yere gitme:) |
Alıntı:
|
bence runjeyi bu sezon göndermezler..gitse gitse dediği gibi basın yüzünden gider.. bu bassın yüzünde zaten bjkımız çok büyük zararlar görüyo..ilhanda basın yüzünden ayrılmıştı takımımızdan.. |
Runje gitmesin göndermek kolay ama yerini doldurmak mesele! |
runje öle veyta böle takıma adepte oldu bence kalmalı ama hakan arıkanda alınmalı. |
Aynen katılıyorum Hakan Arıkan Runjenin yerini doldurur hatta fazlasını yapıp yabancı kontenjanını da boşaltır:) |
runje dengesiz bi kaleci bi bakıyorsun harikalar yaratıo bi bakıyosun amatörlerin bile yemeyeceği gollewr yiyio istikrar yok bunda.. |
ama bi gerçek var ligin en az gol yiyen kalecisi buda ibrahim toraman ve gökhan zan sayeisnde bence.. |
Runje milli takımda Beşiktaş'ın file bekçisi Vedran Runje, Hırvatistan Milli Takımı'nın 2 Haziran'da Estonya ve 6 Haziran'da Rusya'yla yapacağı maçların aday kadrosuna çağırılırken, Galatasaraylı Tomas kadroda yer bulamadı |
hakan arıkan iyi bi yedek hatta çok iyi bi yedek olur |
harika bir kaleci ve takımda kalmasını gerçekten çok istiyorum.kalemizde o varken korkmuyorum doğrusu bize lazım bir oyuncu |
Kesinlikle Kalmalı.. Ligin Başında uyum Sorunu Yaşadı Ama 2.Yarıda inanılmazdı Gercekten.. O Gitsin bu Gelsinle bu İşler Olmaz Yeni Gelecek Kaleciye İlk Yarıda Uyum Sorunu Yaşarsa Ne Olacak Kaybettiğimiz puanlar? Ve Kalitesi Belli Runje'nin Kalmalı Diyorum Israrla! |
Belki oynadigi ulkelerde basarili olmustur ama izledigim kadariyla iyi degil bir gunde topu bir kerede al be adam :) |
Runje yandı Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot, "Yaptığı doğru değil" dedi ve ekledi: Kendisine gereken cezayı vereceğiz. UYARIYI DİNLEMEDİ Beşiktaş, Kayseri deplasmanına giderken Runje krizi yaşandı. Futbolcuların 'sakatlık' gerekçesiyle Kayseri'ye gitmek istememesi üzerine yönetimin, "Ricardinho hariç herkes kafilede yer alacak. Yoksa ceza vereceğiz" tebligatına Runje uymadı. "10 gündür sakatım" diyen Runje, Kayseri'ye gitmedi. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D 30 BİN YTL OLABİLİR Bu duruma tepki gösteren yönetici Celal Kolot, "Gelmemesi şık olmadı. Genç kalecimiz Erdem'e yardımcı olabilirdi. Kendisine gerekli cezayı vereceğiz" dedi. Kolot, "Runje ayrılmak mı istiyor?" sorusuna "İsterse bonservisini getirip gidebilir" cevabını verdi. Runje'ye 30 bin YTL ceza verileceği dile getiriliyor. |
Runje 3 milyon Euro Tigana’nın Beşiktaş’tan gönderilmesinin ardından İstanbul’dan ayrılacağını yönetime ileten Runje’nin bonservis bedeli belli oldu. 26.05.2007 Jean Tigana’nın Beşiktaş’tan gönderilmesinin ardından İstanbul’dan ayrılacağını yönetime ileten Vedran Runje’nin bonservis bedeli belli oldu. Sakatlığını öne sürerek Kayseri’ye gitmeyen Hırvat eldivene, Siyah-Beyazlı idarecilerin, “3 milyon Euro’yu getir, istediğin yere git. Sana 10 Haziran’a kadar süre veriyoruz. Ya bonservis bedelini getirirsin, ya da 26 Haziran’da İstanbul’da olursun” dediği kaydedildi. Gelecek sezon kalede sıkıntı yaşamak istemeyen Kara Kartal, küme düşen Sakaryaspor’un Kolombiyalı file bekçisi Martinez ile ciddi şekilde ilgileniyor. |
affetmesinler |
bence de boşu boşuna yabancı hakkımızı kaleciden yana kullanmayalım ama bunu derken yedek kalecilerimiz berbat bunu da söylemek istiyorum gs de mondragonun yedeği aykut fevzi ikiside genç ikiside iyi fb de 3 yerli kalecide iyi ki 3üde nerdeyse milli takımda bjkde ise murat şahin ramazan abi bunlar kim yabakmayın 1 maç m.şahin in müthiş oynadığına normal zamanlarınıda bilioz biz onun o yüzden bir transfer listesi vermek istiyorum 1-fevzi elmas(gs) bence çok iyi ama kontrat yeniledi 2-tolga zengin (ts) 3-hakan arıkan (ankara) 4-serkan kırıntılı(ank.gücü) ayrıca altayda genç bi kaleci var müthiş ve bjk de korcan artık yavaş yavaş denenmeli |
futboluyla olmasa da efsane olmuş bi oyuncu + yabancı konusunda da ucacan a katılıom |
zar zor alıştı ülkemize tekrar tekrar kaleci getirmek ne kadar doğru olur bilemem ama bir takımda en önemli yer kaledir |
Alıntı:
|
inşallah daha iyi olur inanıyorumm |
insallah artık turk bi kaleciye teslim ederiz de kaleyi yabancı kontenjanını kaleye kullanmayız onun yuzunden rico giderse hakkatten aglarım |
ne diyim bu runje ye RUUUUNJEE RUUUUNJEEE RUUUUNJEEE RUUUUUNJEEE |
Türkiye`de Saat: 22:56 . |