![]() |
wallaa bu runje ne aypsa bana kenddini beğendiremeyecekk...Isınamadım bu adama yaaa..... |
Runjeee Runjeee Runjeee... :):) Bende ilk geldiğinde çok eleştiriyodum beğenmiyodum bu adam mı yılın kalecisi seçilmiş diyodum ama savunmayla bir türlü anlaşamıyodu sürekli bağrıyodu falan olmuodu olmuodu.. Ama bütün sorunlarını çözmüş vestel maçında da tek bi top geldi onuda çok güzel tuttu umarım bu güzel kurtarışlarının devamı gelir... Runjee Runjee Runjee .. :) :) :) |
ben bir türlü güvenemiyorum zaten kaleyede top gelmiyo |
çok güvendiğimi söyleyemem ama yavas yavas kendine geliyor |
güveniyorum runje 5 defa yılın kalecisi seçilen adam boş olmaz maçlarda dikkat ettinizmi en çok onun sesi çıkıyor arkadaşlarını uyarıyor bir nevi liderlik yapıyor inşallah daha iyi olacak |
Son maçlarda hiç de fena değildi.İnşallah çok daha başarılı olur. |
Runje de şaştı kaldı G.Antep maçında kalesini başarıyla koruyan Runje de alınan 1 puanın üzüntüsü ve şaşkınlığını yaşıyor. Tecrübeli file bekçisi, "Deplasmanda bu kadar iyi oynamamıza rağmen galip gelemememiz üzücü. Zemin oldukça ağırdı ama oynadığımız başarılı futbol gözardı edilmemeli" diye konuştu. |
dogru sölemiş kalecimiz runje :) |
Yavaş yavaş kendini kabul ettirmiş bakıyorum çoğunuza.Runje'nin kalitesi zaten belliydi ama bir alışma devresi geçirdi ve şimdi tüm yeteneğini Beşiktaş'ta sergiliyor.Runjeeeeeeeeeeee Runjeeeeeeeeeeeeee |
|
Türkiye`de Saat: 17:52 . |