![]() |
Alıntı:
Ne şimdi bu iyi bişemi sölemeye çalıştın? sölediklerim sence yalnış mıı? |
Alıntı:
Peki sana bi soru oooleyysee...Bi kaleciyi kaleci yapan en onemli faktor nedır???Karsi karşıya pozısyonlarda iyi yer tutması ve takımına mac kazandırması deil mii???Peki bizim 5 yıl en iyi kaleci secilen adamımız bunu nie yapamıooo???bunu bi dusun bakalımm..... |
adamın daha 1 maç kurtardığını görmedim, hangi zihniyet cordiyi gönderip bu kazmayı aldı kaleye merak ediyorum |
Alıntı:
Sorduğun sorunun cevabını yukarıda zaten verdim okuduğun birşeyi ne kadar anlayabiliosun onuda bilmiorum ben burda runjeye aman aman mükemmel kaleci demiyorum ama şu defansla cordide olsa su ofsayt taktiğle bariz hatalar yapardı dün akşam ki maçta gökdenizin bi tane pozisyonu vardı kaleciyle karsı karsıya runje gayet basarılı bi şekilde tuttu.. Önemli olan bir kalecinin defansla ne kadar anlaşabildiğidir... |
Bu Kaleci ilen Olmaaz Bu kaleci ilen olmaz yabizi hangi macta kurtaracak yedi gollere bi bakin hep seyrediyor, iyi bir kaleci takim kötü oynadi zaman oyunu kurtarmali. Size sorarim kalemize gelen hangi suta rahatlan bakiyorsunuz ,tamam defans iyi degil ama kalecimiz berbat. Yönetim yeni sezona cok iyi bir kaleci bulmali yoksa bizim haftasonlarimiz daha cok sinir bozuklu ilen gecer.:( |
kaleci dediğin bu gün Oscar'ın ezik maçındaki son dakikalardaki Lugano idi sanırım onun kafa topunu kurtardığı gibi maç kurtaracak kardeşim.... |
gerçekten de bugün oscar cordobayı görünce içim bi cız etmedi deil runje nin iyi refleksleri dışında hiç bir özelliği yok yan toplara çıkamıyor sezgileri iyi değil ne bilim yabancı kaleci için biraz lüks runje bence... |
runje ile deplasmanlarda rakip taraftarlar dalga geçiyormuş runjeeee...5 yeeeeee diyorlarmış inönüdeki maçlarımızda ona runjeeeeeee diye bagırmamızı istermiyormuş |
şu saatten sonra runje kesinlikle gitmeli dünyanın en iyi kalecisi olsa yine gitmeli çünkü bizim kendi taraftarımız onu ıslıkladı dalga geçti şimdi artık her takım onunla dalga geçiyor o adamın piskolojisini bir düşünün bakalım siz olsanız naparsınız maçlara nasıl konsantire oursunuz kesinlikle gönderilmeli Cordobaya gelince onun yediği golleri bir seyredin bakalım yediği gollerin yarısına elini bile uzatmıyor ve laubali hareketlerinide bi zahmet izleyin umursamaz tavırlarını antalya ile oynadığımız maçta yediği golleri falan bence runjeden hiç farklı değildi ama runje şansız başladı ve taraftar kendisini sevmedi daha doğrusu Beşiktaşımızın kötü dönemine rastgeldi o kadar size bir soru şu takımın bu oyunuyla tigananın bu saçmalıklarıyla kaleye kimi soksanız sonuç değişirmiydi ? |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 07:07 . |