![]() |
işte sölentilere kulak asıp cordobayı göndermenin sonucu! |
ya arkadaslar ılk mesajları okuyorumm ıyı bıras sonraları okuyorum kotu sımdı ıse bılınmıyor yane ınslhh besıktasa yakısır oynarda sampıyon oluruz:S |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
G.Saraylılar'dan Runje tezahüratı Galatasaraylı taraftarlar, geçen sezon BJK İnönü Stadı'nda oynanan ve sarı-kırmızılı takımın 2-1 kazandığı derbi maça gönderme yaparak, ''Bu maçı satanın'' ve ''Oscar Cordoba'' diye tezahüratta bulundu. Sarı-kırmızılı taraftarlar, zaman zaman da siyah-beyazlıların Hırvat kalecisi Runje ile ilgili tezahüratlar da yaptı. 03.03.2007 http://www.superspor.com/i/b.gif Kaynak : AA |
trabzon maçında sinirlendirdi beni ama cinconlara karşı iyiydi hadi bakalım inşallah daha iyi olur |
ya benim tek istediğim sadece yan toplara çıksın ya başka bir şey istemiyorum şu yan top işini bir türlü halledemedik gitti. Adam kalesinde bekliyo ya sürekli refleksleri iyi olabilir ama çizgi kalecisi olarak nereye kadar gider bu... |
yeni sezonda değişmesi gereken bir bölge de kalemiz bence |
Alıntı:
|
bence iyi bir kaleci ama yedeklerede şans tanımak gerekir ama baş ramazan'a nasıl penaltı kurtarıyor demek ki neymiş adama şans vermek gerekiyormuş :D |
Türkiye`de Saat: 13:12 . |