![]() |
ama Alıntı:
|
runje'nin şansızlıgı cordoba dan sonra glmish olması..cordoba gibi çok yetenkli ve tknik bir kaleciden sonra runje çok basit bir kleci gibi gldi |
Bu adam kendini ne zannediyor o kadar insanın içinde kavga ediyor. Bu adamın biri kulağını çeksin yoksa ben ağzımı bozacağım. Kimsede bana yok şunu kurtardı yok bunu kurtardı demesin... Bu şahıs beşiktaşa hiçbir şey veremez... |
beşiktaşta buluna türk kaleci murattan hiç bir farkı yok bence kendine güven sıfır top oyuna sokma sıfır murat bundan daha iyidir |
Kulüp ve yönetim bir an önce yeni bir kaleci aramaya başlamalı ve devre arasındaki transfer döneminde de Runje'yi göndermelidir. Bu Beşiktaş'ımızın selameti için verilmesi gereken bir karardır. Bir Amatör Lig kalecisi kadar berbat. Top hakimiyeti yüzde olarak çok düşük. Frikik atışlarında nerede duracağını bilmiyor. Elindeki topu kaleye avuçluyor. Valla Beşiktaş'a geldiğinden beri dillere destan daha önceki kariyerinden eser yok. Bu adam Marsilya'yla nasıl UEFA şampiyonu olmuş, anlayamadım. Demek ki Marsilya'nın defansı çok iyiyiydi. |
bu heriften cacık olmaz...adamın geldiinden beri güven veren bi görüntüsü yok |
Hakan Arıkan alınabilir kontenjanla da 1 tane sol kanada bi tane de stoper e yabancı... |
Keşke parayı basıp sezon başında Pletikosa'yı alabilseydik. Yanlış hatırlamıyorsam, hem F.Bahçe hem de Trabzon istemişti Pletikosa'yı. Bonservis bedeli de 2 milyon Euro'ydu. Lucescu uyanıklık edip, Pletikosa'yı Shaktar Donetsk'e gelmesi için ikna etti. Bence Pletikosa üç gömlek daha iyi Runje'den. |
go home runje |
Düzelir umarım! Yönetici Kenan Öner, Runje için "Kaleciler hassas olur. Talihsiz goller yiyor, biz yine de ona inanıyoruz" dedi. KÖTÜ ETKİLENİYOR Beşiktaş'ın çok eleştirilen kalecisi Runje'ye yönetimden destek geldi. Genel Sekreter Kenan Öner, Hırvat file bekçisine inandıklarını belirterek, "Kaleciler, futbolculara göre daha hassas olurlar. Runje de bu yapıda bir kaleci. Yıkıcı eleştirilerden çok etkileniyor" dedi. UYUM SORUNU http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3DVAR CSKA Sofya maçında, uzun süre toptan uzak kaldığı için konsantre olmakta zorlanan Runje için yönetici Kenan Öner, "Tabii ki yediği gollerden sonra üzülüyoruz. Talihsiz goller yiyor. Kalecinin uyumu farklı oluyor. Ama biz düzeleceğine inanıyoruz" yorumunu yaptı. |
Türkiye`de Saat: 10:05 . |