![]() |
Mesale Arkadaslar.... son zamanlar aklima bisey takildi....konu mesale eski clipöere ve videolara bakiorum ki inönü mesalelerden nerdeyse taninmayacak sekilde görünüor.. o kadar cok mesaleler yanior ki sanki cehennem.... bu tabiki tüm taraftarlarin hosuna gidior.... ´merak´ettigim kisim ise , neden artik eskisi gibi mesalelerin yakilmamasi yakilsa yakilsa 3-5 7 tane fln yani cok az sayili.....bunlari stada sokmak zor olacagini düsünmüorum. sizlerin görüsünü bilmek isterim |
ertancım almanyada yakılıyomu abicim meşaleler? nein diceksin ! e abi ozaman bizden ne bekliyosun :) bende istiyorum böle kırmızı beyaz eskiden çümbüş oluyodu iki kere kolu yandı o ayrı :) ama inanılmaz cealar geliyor artık bu yüzden yakılmıyor . stada meşale soka konusuna gelince istiyosan kerdeşim stada araba sokarım o kadar rahat bişi sokabilrisin yeterki tanıdığın olsun ben yeni açık grubumzu için konuşuyorum . ama meşale sokup yakma bjk ye ço kbüyük zararlar verir karşısındayım o eskidendi bakıyoduk böle melül melül duygulu onlara ahh ahh futbolun atdı tuzu kalmadı artık |
Alıntı:
ceza konusuna gelince de....# ben taraftarlarin yönetimi düsündügünü sanmiorum...eger o ceza meselesini düsünselerdi o kadar küfür etmezlerdi.....küfür edeceklerine mesale yaksinlar daha iyi |
Kardesim tamam bende mesaleyi cok seviyorumda mesale alıp yakcak bi takım yokki eskiden mesalelr yandımı takım ateslenirdi simdi yaktıkmı takım daha cok oyundan düsüyo yine biz suclu oluyoruz zaten bişi yaptıkları yok iyice bahane bulmasınlar... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
zamanındayakmadıkmı sanki:D:Dtrabzon macında ben dagıttıydım mesaleleri hebe hebe hebe |
Alıntı:
|
ya stadda tezahurat yapıos,adamların korkudan bacakları titrio...meşale yaksak korkudan sahaya çıkmazlar...peeeeh |
Türkiye`de Saat: 23:36 . |