![]() |
Gürkan ÖZKAN Arkadaşlar bu adamı tanıyosunuz dimi? http://img521.imageshack.us/img521/9099/mm276ih.jpg http://img521.imageshack.us/img521/9474/mm118rj.jpg Tanıyanların yorumlarını alabilirmiyim. |
tanıyorum ama yorum yapacak kadar fıkrım yok |
Gürkanın yumruklarına dayanabilecek daha kimse çıkmadı |
Apache Gürkan diyolardı heralde bu Show tw deki boks yarsmalarında hep cıkıo..:DYanlısda biliyo olabilirim.. |
tanımamak mumkunmu adam kodumu oturtuyo:D |
Alıntı:
|
demir yumruk gürkan aslan,adam gerçekten süper döwüşüyo,daha kolay kolay yıkan çıkmadı |
buna genelde dövuş makınası dıyorlar |
ben adamları felc etmesınden tanıorm:D |
Alıntı:
ee ne olmus bu adama dovmusler mı :D |
bu adam var ya adamı ya yer yada yeeerrr |
Alıntı:
doğru diyosun arkadaşım dövüş makinası diyolar. en çok kız kardeşi varmı onu merak ediyom.biri yan baksa kendini ya hastanede yada mezarda bulur.:eek: ben son bir kaç maçını izledim hatta geçen yılki maçın tamamı bende var.yok böyle bi adamdayak yerse eğer daha fena dövüyo.tam psikopat kırılmadık kemiği yok. |
bu adam aslında yası olan birisi yani vadesini doldurmus bi cok sampiyonluk kazanmıs yani su an tv lerde izlediklerimiz biraz şov amaclı e birazda para kazanma amaclı ayrıca bi kac ay sonra dizi çekimleri var |
kazansın tabi parasız hiç bişi olmaz.ama en son maçında uzun boylu biş gençle dövüştü ben gürkanı ilk kez öyle dayak yerken gördüm.bide manyak adam dayak yiyip kızdığı zaman ameliyatlı olan yerini gösteriyo sağ kolunun altını gel vur diye.zaten o sırada sayko olduğu için önüne geleni iman kuvvetiyle yıkıyo.o çocuğuda öyle dövdü zaten.bide yunan vardı.purnundan çıkan kan itfaiye hortumu gibiydi :)) kendi kaşındı. |
dövüş makinası kısa boylu ama nası dövüo milleti anlamıyorum |
demir yumruk kartal yürekli gürkanı kim tanımaz adam koydun mu oturtuyo valla bi gün ringte birini öldürecek diye korkuyorum :D:D |
demir yumruk gürkan bu adam bi keresinde kırık kaburgayala adamı dovmuştu |
kerdeş bu tanınmaz mı valla bi vurun ca adanım a.koyuyo vallaa :D |
o sağları yokmu harbi admı bitirir |
Türkiye`de Saat: 08:33 . |