![]() |
valla böle böle 100 msj yaptın zaten dişi kartal,ben sana chatbox yetkisi vereyim bari uğraşma bu kadar:) |
ve haykırışlarımızı duyan yönetim masaya yumrugu vurar :D bjk yönetimindende bekliyoruz bişeyler :D |
DİŞİ_KARTAL_14 eğerki 100 msj için uğraşsaydım merak etmeyin şimdiye kadar olmuştu 100 msj gerçekten sıkıldığım için yazıyordum ki buda yanlış anlaşılmış herneyse yazmıyorumda artık zaten. |
bu ne alınganlık gece gece:) istifa edicem ben bu yöneticilikten yaa,herkes yanlış anlıyor dediklerimi,rahatsız olsam en başta engellerdim yazmanızı değil mi? keyfinize bakın yazdım okuduysan? |
DİŞİ_KARTAL_14 ya aslında alınmak değil yeniyim ya çekiniyorum sağolsun arkadaşta her yazısının sonuda kızacaklar yazınca aslında tırsarak yazıyodum:) |
yönetim istifa ! :D hehehe :D:D |
iyi alıstık bizde nerde yönetim görsek bagırıyoz istifa istifa diye :D:D yok sayın yönetim biz memnunuz sizden dewam edin yeni kongreye kadar :D |
DİŞİ_KARTAL_14 neyse ben artık yatayım aslında yatmasammiki 100 msj olmadı:D:D:D hepinize ii geceler tşk alvaro recoba yanlız bırakmadın adminim sizede ii geceler:) |
ne demek gene bekleriz efendim ii geceler :D cok resmi oldu :D |
DİŞİ_KARTAL_14 Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 20:34 . |