![]() |
çağdaş Atan Trabzon'da Beşiktaş'ta göndelirecekler listesinde yer alan ve Anderlecht'in teklifini beğenmeyince bu kulübe gitmeye de yanaşmayan Çağdaş, Trabzonspor ile anlaştı !.. (AJANSSPOR ÖZEL HABER) Trabzonspor yönetimi hoca arayışlarını sürdüredursun transferde oe durmuyor.. Bordo mavililer, Beşiktaş'ta gönderilevekler listesinde yer alan Çağdaş Atan ile anlaştı.. Genç futbolcu ile her konuda el sıkışan Trazonspor yönetimi, ardından rotayı Beşiktaş'a çevirdi.. Trabzonspor yönetimi, Çağdaş'ın 1 yıllık opsiyonunu elinde tutan Beşiktaş ile bonservisi satın almak için anlaştı.. Bu transferin yarın (Salı) resmiyet kazanması bekleniyor.. |
hhaaahhh tam sana gore takımmm |
defolsunnnnnnnnnnnnnnnn |
oleyyyyy :) |
ne oldu avrupada anlastıgı kulup bu muymus bu serefsızın |
Defol git Çağdaş DEFOL GİT....... ÇAPSIZ herifffffff yaaa ne diyimki.... |
hayırlı olsun.. tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş.. fenere daha çok yakışırdı.. |
Walla Bana Oyuncuyu Sole Sana Takimini Soleyeyim Gbi Bsy Olmus Ne Guzel Oldu Simdi He:d |
ben olsam 1 milyon dolar para siterdim çağdaş için |
Sinem o ellerin dert görmesin imi? Ne güzel bi haber bu? Allahım İ.Üzülmezin gittiği günleride bize görmeyi nasip et ya rabbim! |
YİNEDE İYİ TAKIMA GİTTİ BEN AKÇABATA GİTMESİNİ BEKLİYORDUM... |
hahah trabzonda batmak istiyor herhalde :) |
Alıntı:
|
hadi hayırlısı bi işe yaramaz adamdan daha kurtulduk. ama ne yazıkki yönetim birini gönderiyor ikisini transfer ediyor. |
iyi bea.kurtulduk şu kendini erkek görüpte ruhu erkek olmayan dan |
hayırlısı olsun... |
yıttık cağdstan :) anlaştığı avrupa kulübüne baq bayağı ünlüymüş ts nin seneye bi bok yiyemeceği belli oldu:D |
Alıntı:
|
ÇAĞDAŞ: "ÇOK MUTLUYUM!.." http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...0523155638.jpg Trabzonspor'un dün prensipte anlaştığı Çağdaş Atan, bordo-mavili kulüp ile anlaşmaktan dolayı mutluluk duyduğunu söyledi. Çağdaş, yaptığı açıklamada, 3 yıldır Trabzonspor'un kendisini istediğini belirterek, ''Ben de Trabzonspor'u çok istiyordum. Kısmet bugüneymiş. Trabzonspor ile anlaşmaktan dolayı çok mutluyum'' dedi. Trabzonspor'un ''büyük düşünen'' bir takım olduğunu kaydeden Çağdaş, ''Trabzonspor'da başarılı olmak ve takımıma katkı yapmak istiyorum. Başarılı olacağıma inanıyorum'' diye konuştu. Çağdaş, Belçika'nın Anderletch Kulübünün de kendisini istediğini, ancak bu transferin gerçekleşmediğini kaydetti. Bordo-mavili takımın bu sezonki ilk transferi olan Çağdaş, büyük olasılıkla yarın Trabzon'da basın önünde 2 yıllık sözleşme imzalayacağını da kaydetti. ÇIKAR O ŞEREFLİ FORMAYI ÜSTÜNDEN... |
aynı konuşmları bize geldiği günde yapmıştı bu herif,allahım ya sen büyüksün,insan biraz dengeli olur.. |
Bosuna büyüklerimiz büyük lokma yut ama büyük laf konusma dememis. Hani o avrupali kulübler? Adam sade Futboldan deyil Cografyadanda anlamiyormus. Yazik! Olsun Cagdas, bilmemek deyil ögrenmemek ayip. ;) |
bi diodu avrupaya gitcem.gördük avrupaya gittiğini.türkiyede başka takımada zor giderdin ama trabzon yeni takım kuracak ondan aldı seni boşuna havalanma.... |
trabzonda bile oynayamıyo puahahahaha avrupada oynayacakmış... |
Alıntı:
|
allahım ya.... :D bunları görünce hevesleniyorum benden de futbolcu olur diye... :D |
Trabzona tek form tutmasi icin gitdi,ordan Barcelonaya gidecekmis. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 21:16 . |