![]() |
bugünkü gibi oynarsak kesin kazanırız oynamazsak bile kazanma ihtimalimiz çok yüksek.ziya doğan bu sefer emellerine ulaşamayacak |
Kısa ve net galip geliriz. |
son yıllarda trabzonsporun yükselişe geçtiği maçlar beşiktaş maçına denk geliyordu her nedense.Ancak bu sefer takımımızı patlamaya hazır bir bomba gibi görüyorum.şanssızlık ve hakem hataları sonucu puan kayıpları oluştu ama içimde net bir galibiyet alacağımız yönünde bir his var ve hislerim genelde beni yanıltmadı şimdiye kadar... |
bize aslan kesilecekler yine... |
inş yeneriz ama gol atmakta zorluk cekiyoruz |
tarbzonun son iki maçınıda izledim gerçekten yenebilme ihtimalımız yüksek eğer bu günkü oyunun %75 oynasınlar yenneriz.forvetler bitirici vuruşları iyi yaparlarsa galip ayrılırız |
Bence Kolay Olmayacak Yine Seyircisiz Bi Maç Bizim Topcular Alışkın Değil + Trabzon Bize Ters Bi Takım Hızlı Adamları Var Beceriksizlik Ön Plana Çıkarsa Puan Kaybedebiliriz.. |
başlarında ziya doğan olunca biraz teretdüt ediyorum açıkcası ne zaman bizimle oynasa kazanıyor adam ama porto maçındaki gibi, bugünkü maçın ilk yarısındaki gibi oynarsak fark bile atabiliriz |
haklısın nidya ziya bize karşı çok hırslı oluyor. |
adam gıbı gol atıcak bırını bulamıyoruz.. kazanmak ıyı olucak ama lıgın basından berı aldgım butun maclar neredeyse sans eserı oldgundna yınede tedırgın edıcı.. insallah alırız.. |
Türkiye`de Saat: 01:10 . |