![]() |
pancu dan sonra 1 numara bobo nun |
Ziya Dogan aglayacak cocuk gibi konusuyor ( mactan once kendinden cok emindi ) |
Ziya Dogan aglayacak cocuklar gibi konusuyor :):) ( Mactan once kendinden çok emindi ) |
Rustu kırmızı kart gördükten sonra oyuncularda bu sene ilk kez BJK ruhunu hissettim .. |
çok güzel oldu umarım iyi bi çıkış yakalar beşiktaş bundan sonra... |
BİZ BUNU HEP YAPIYORUZ... :):):):) |
helal olsun bu hakemlerle bu kadar olur..! bu kadar art niyetli yönetilmez bir maç...! Beşiktaşımı kutluyorum yürekten...! |
Alıntı:
|
Alıntı:
çok güzel maçtı hakem bulaşmasaydı daha farklı da olabilirdi, oyuncular 10 kişi kaldıktan sonra gerçekten hepsi 2 kişilik koştu sonuna kadar mücadele ettiler bunu görmek gururlandırıcıydı umarım liverpool maçında da bu hırslarını korurlar... |
Besiktasim sen cok yasaaaa canim feda olsun sanaaaaaa hicbirseye degisilmez senin sevgin bu dünyada.... Süpersiniz cocuklar mac 2-0 olduktan sonra kiriyordum az daha televozyonu hic bukadar kizmamistim besiktasima ama onlar ellerinden geleni yaptilar ve bu sene sampiyon olacaklarinin sinyallerini vermeye basladilar.... Bu sene sampiyon görelim sizi ölmedeen mezara koyamayin bizi korkutmaz bizleri musalla tasi ÖLÜMÜNE seviyoruz biz BESIKTASIIIIIII |
helal olsun bu takıma ne dense az..bikaç arkadaşımın da söylediği gibi rüştünün kartından sonra ilk defa bi takım ruhu beşiktaş ruhu geldi gözümün önüne o saatten sonra yenilsekte farketmezdi artık beşiktaşlı gibi oynamaya başladı herkes ve giydiği formayı hakettiğini gösterdi..bobonun kaleye geçmesiyle güle oynaya bitirdik biz maçı hatta gülmekten kırıldık diyebilirim sanki 40 yıllık kaleci gibi ustaca toplara çıkmalar gelen topları karşılamalar helal olsun boboya kalitesini bir daha gösterdi.. |
ewet korktuğum olmadı ama azdaha tarih terrüden ibarettir diye yazmıştım nerdeyse oluyodu 2:3 iyi sonuç |
insallah bu iyi bir moral olur futbolcularimiza Gökhan zan defanstan top cikarirken 1. dakikada yaptigi hatayi cok yapmaya baslati bos durumdaykem topu ortadaki rakipe vermesini bir türlü anlamiyorum daha dikkatli olmali |
anlamıyorum bu gokhan zanı hep onbırde oynuyor hala aynı hataları yapıyor hıc ders almıyormu hatalrdan bır an once toparlanması lazım bence |
|
| Türkiye`de Saat: 21:53 . |