![]() |
Alıntı:
sana hangi gün uygun olur? pazar mı pazartesi mi önce bu netleşsinde planı ona göre yapalım. |
bu sene yanlız göndermeyiz seni merak etme bana 2 günde uygun olur ben o hafta cumadan sonra müsaitim |
şimdilik geliyorum diyenler: 1. su_yesili 2. sahEmre 3. eagletrap 4. cemyılmaz(okul ve dersaneye bağlı) 5. DilEk 6. solitary_Eagle 7. Derya( güne bağlı ) 8. Ceto bu kadarcık:( |
Güzel olur aslında. İşim müsait olsura ben katılabilirim. |
bekleriz. |
Cok güzel bir organizasyon olur..Keske orada olabilsem..Ama gelmem zor..Umarım katılım cok olur da,biryerlere mesaj verebiliriz. |
katılan herkes istanbuldanmı eğer sayı artmazsa yada 10 11 kişi olursa ist dan gidicek olan ben şirketten minibüs ayarlarım rahat rahat gider gelirizz |
istanbul dan sen, dilek ve emre katılacağını söyledi. |
o zaman bu bilgiyi herkes bilsin katılmak isteyen olursa başka yol olayını problem yapmasınlar en azından |
e artık gelmek için mazeretleri azalır:) |
kesinlikle bunu mazeret olarak saymayızzz en azından kaçmaya çalışanlara duyurulur. |
geliyorum diyenlerin son hali: 1. su_yesili 2. sahEmre 3. eagletrap 4. cemyılmaz(okul ve dersaneye bağlı) 5. DilEk 6. solitary_Eagle 7. Derya( güne bağlı ) 8. Ceto 9. Alen bu kadarcık:( |
daha gün var. o zamana kadar gelen sayısı çoğalır.şimdi hiçbir şey net değil o yüzden kimse net cvp veremiyordur. istanbul mu sadece diğer şehirlerden kimse yok mu bunu da merak ediyorum ayrıca? |
zamanımız var evet ama ipin ucunu sıkı tutmamız gerekiyor. yoksa konu cok cabuk dagılabilir.. |
Şehir dışından gelecek arkada$ları ben misafir edebilirim elimden geldigi kadar :) |
Alıntı:
trenle gidelim yawf daha zevkli olur:D |
Alıntı:
muraaatttt bizim işyerinin misafirhanesinde yer olmassa sendeyim o zaman :D adamlar 1 ay önceden rezerve yaptırın dio :D:D:D |
trenmi :S kafanıza göre ama öbür türlü daha rahat olur zamanda kazanmış oluruz ama her yol paris fark etmezz :) |
Alıntı:
|
murat bende kalabilir miyim :D |
Alıntı:
aktepedeyız o zaman o gece:D bende sehırdısından gelen arkadaslara yardımcı olururum kalacak yer olayını aklınızdan bıle gecırmeyın;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
ohh ohh bu Ankara toplantısı istanbul buluşmasını gölgede bırakacak kadar güzel olacağa benziyor arkadaşlar eger ayarlayabilirsem bende gelicem. patronumu bi ikna edersem 29 ekimde çalışmamaya direk ankaradayım 3 saatligine bile olsa gelmek istiorum |
puuuff:( siz buluşun böle oh ne güsel yaa bursayada gelsenizeeee bursanın eziklerinede dalaşırıs hem burda gerilim olur ne güsel adrenalinde var burda hadi yaaa burayada gelin |
sağol murat senin ev yurt gibi olur ya:D ayrıca hangi gün gitcez 29 ekim mi kesin? ayşe umarım ikna eder gelirsin bak önümüzde pazar günü seçeneğide var belki olur?:D |
Alıntı:
İnşallah canım :) hem aleni evinde rahatsız etmekten daha büyük bir zevk var mı bu dünya da ne :) |
arkadaşlar başka gelmek isteyen yok galiba? |
Alıntı:
bak bursanın ezikleri deyince aklıma Ankaranın i.neleri geldi:):) onlarda orada olabilir...(süper olur ) hehe ayrıca herkes gelsin yaa... hatta GELMEYEN FENERLİ :biggrin::biggrin::biggrin::biggrin: |
evet gelmeyen fenerli tuttum ben bunu:) |
ankarada olursam mutlaka bende gelırım |
arkadaşlar gelmek isteyenleri öğrenelim hadi. |
Alıntı:
2. eagletrap 3. cemyılmaz(okul ve dersaneye bağlı) 4. DilEk 5. Derya( güne bağlı ) 6. Ceto 7. Alen ben forumla gurur duydum gözlerim yaşardı hatta. |
kimseden ses yok galibaaa forummmmhttp://img138.imageshack.us/img138/7...hw31pu4ni1.gif |
offfff pazartesi çok kötü olur yaaaaa. |
valla ona yapacak bişe yok 29 ekim pazartesiye denk geliyo keşke alabilsek hafta sonuna |
inşallah birgün yolumuz düşerde gideriz... |
geliyorum |
1. su_yesili 2. eagletrap 3. cemyılmaz(okul ve dersaneye bağlı) 4. DilEk 5. Derya( güne bağlı ) 6. Ceto 7. Alen 8. the_immortal Son durum |
1. su_yesili 2. eagletrap 3. cemyılmaz(okul ve dersaneye bağlı) 4. Derya( güne bağlı ) 5. Ceto 6. Alen 7. the_immortal En Son durum |
bana uyar arkadaslar 29 ekımde anıtkabırdeyım |
Türkiye`de Saat: 09:03 . |