![]() |
Fatih Tekke sesleri! Nobre'den sonra bir forvet daha isteyen Kara Kartal'ın listesinde ilk sırayı Fatih Tekke alıyor Beşiktaş'ın Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Fatih Tekke'yi transfer etmek için girişimde bulunduğu belirtildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, Beşiktaş'ın, Fatih Tekke'yi transfer etmek için kendilerine görüşme talebinde bulunduğunu belirterek, "Bizden görüşme talebinde bulundular. Ancak bir fiyat konuşulmadı. Bizim bir yönetim kurulumuz var. Buradaki görüşme sonrası cevap vereceğiz. Ancak bizim bir başka takıma verecek oyuncumuz yok. Yeni teknik direktörün belirlenmesi sonrasında oturup durumu değerlendireceğiz" dedi. Kaynak: İHA22.05.2006 |
ya bu adamı zamanında sınan engın alıyomus g.antepden bonservısıde elınde luce ıstememıs |
turkıyenın en ıyı forvetı keske alınsa ama ımkansız gıbı |
Alıntı:
|
Beşiktaş'tan F.Tekke ye Teklif Beşiktaş Yönetim Kurulu, Trabzonspor'un golcüsü Fatih Tekke'yi transfer etemek için harekete geçti. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak'la telefon görüşmesi yapan Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Fatih Tekke'yi transfer etmek istediklerini söyledi. Fenerbahçe'nin da Fatih tekke'yi transfer etmek için teklifte bulunduğunu vurgulayan Albayrak, "Beşiktaş ve Fenerbahçe bizden görüşme talebinde bulundular. Ancak bir fiyat konuşulmadı. Bizim bir yönetim kurulumuz var. Buradaki görüşme sonrası cevap vereceğiz. Ancak bizim bir başka takıma verecek oyuncumuz yok. Yeni teknik direktörün belirlenmesi sonrasında oturup durumu değerlendireceğiz" dedi. kartalhaber.com |
bu adam şuanda türkiyedeki en iyi golcü kim ne derse desin sakatlığı yüzünden takımından ayrı kaldı ama 22 golle gol krallığında ikinci oldu hatırlarsanız geçen sezonda kral olmuştu ben değeri ne olursa olsun fatihin alınmasından yanayım |
Bence Trabzonspor fatih Tekkeyi satmaz zaten. Onu da satarlarsa seneye nasil basarili olucaklar? Transfere fazla para ayirmamislar. Anca TD ye kadar. Hem ben istemiyorum gelmesin F.Tekke bize. |
Saygısız kendini büyük gören birisi sergen'in iyi kullanamadığı sağ ayağının tırnağının kirindeki bakteriyi hastalandıran virüs olamaz |
türkiyeden kimse alamaz bu adamı |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 20:30 . |