![]() |
Beşiktaş'tan Adnan'a Teklif Beşiktaş'tan Adnan'a teklif Süper Lig'e veda eden Samsunspor'da forma giyen Adnan, Beşiktaş'tan teklif geldiğini doğruladı. Kırmızı - beyazlı oyuncu, "Beşiktaş ile bire bir görüşmede bulunmadım. Menajerim aracılığı ile teklif geldi. Direkt görüşmem etik olmaz. Kulübümle bir sene daha sözleşmem var. Samsunspor küme düşmüş bir takım. Bu durumda gidip herhangi bir kulüple konuşmam etik açıdan doğru değil. Şu an kulübümüzde kongre ortamı var. Yeni yönetim geldikten sonra bonservisim ve geleceğim belli olacak" dedi. Kaynak :MİLLİYET |
bence hiç gerek yok bu transfere abi |
Adnan gelebilir. Ben onu cok beyeniyorum, Samsunda iyi oyunculardan biriydi. Bu arada Samsuna 2.Ligde basarilar. O bol kirmizi kartli Besiktas macini unutmadim. |
BEŞİKTAŞ SADECE ÇEMİŞKEZEKTEN ABDÜRREZAK'A TEKLİF GÖTÜRMEDİ... |
Alıntı:
BURDA Bİ SİNERJİ YARATALIM.. AMA BUNLARIN HEPSİ FEİK.. NEİK. FEİİK ULAN FEİİK.. BURDA RESMEN KÜTAHYA PORSELEN YAZIYO... |
yok artık daha neler,bizide alcak bunlar yakında |
valla yakında onun haberı cıkarsa sasırma onada bı teklıf yaparlar:D |
bu adam yararlı olabilir dikine gidebilen bi adam |
ya bunlar niye tane adam alacağına niye iyi tane lıp işi bitirmiyorlar. Kalanınıda paf takımdan takviye yapsınlar. Hani paftan oyuncu alınacaktı. anlamadım gitti |
Adnan her sene Beşiktaşın gündeminden düşmüyo |
Türkiye`de Saat: 05:25 . |