![]() |
Emre aşık hastanelik... EMRE AŞIK HASTANELİK!.. http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...0523155207.jpg Galatasaraylı futbolcuları ve taraftarlarını halen şampiyonluklarını kutladığı şu günlerde Emre Aşık'ın Bodrum'da başına gelen tatsız olay üzdü. Ligin bitmesiyle tatil için soluğu Bodrum'da alan Emre Aşık, eğlenmek için gittiği Türkbükü Ship A Hoy Bar'da dayak yedi. Kaldığı İber Otel'den Ship A Hoy'a eğlenmeye gelen Aşık, yan masada bulunan bir kişiyle tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Aşık yediği kafa darbesiyle neye uğradığını şaşırdı. Taksiciler futbolcuyu kanlar içinde otele götürürken vuran kişinin kim olduğu öğrenilemedi. |
Yine ucuz atlatmis bence. Gecmis olsun!:) |
harbiden ucuz atlatmış.gecmiş olsun:) |
ya ne işi war bunlarla ilgili haberlerin burada??? |
bıze nee emre asıktann |
Yapmayın arkadaslar Emre Beşiktaşdan ayrılmasına ragmen en ufak terbiyesizlik yapmadı belki baskanın dediği gibi Beşiktaşdan ayrılmayıp oturdugu yerden para kazandı ama ne olursa olsun emekleri çöpe atılmamalı...Gecmis olsun emre... |
Off Yaa Ne Kadar Yani Ne Desem Olmaski Nasil Bir Milletiz Biz Yaa Sonucta O Adamin Meslegi Futbolculukkk..... Kim Kime El Uzatabilirki IŞini Yaptigi Icin ....tabi Olay Nerden Cikti Bilemicem Ama Tabikide Gs.li Bir Futbolcu Sampiyonluga Kutlamaya Gitmis Vee Kiskananlarda ... Budur Heralde Ne Olabilirkii??? |
emreye laf söylemedim ben sadece gese ile ilgili we burada olmaması gereken bi haber olduğunu düşünüorum bunu belirtmek istedim,tabii sizinde fikrinize saygı duyuyorum,illaki geçmiş olsun yani.. |
geçmiş olsun ... |
GeÇmİŞ Olsun |
Türkiye`de Saat: 21:47 . |