![]() |
Bomba gelişme... Hüsnü Özyeğin başkanlığa aday oluyor Beşiktaş'ta Ocak 2007 yılında yapılacak kongrede ünlü işadamı Hüsnü Özyeğin'in başkanlığa aday olmak için hazırlıklara başladığı öğrenildi. Türkiye'nin en büyük holdinglerinden Fiba Holding'in yönetim kurulu başkanı olan Hüsnü Özyeğin'in, "Beşiktaş kötü yönetiliyor. Beşiktaş daha fazla karanlığa gitmemesi için birilerinin elini taşın altına sokmalı" diyerek çalışmalara başladığı öğrenildi. Hüsnü Özyeğin'in Beşiktaş'ın önde gelen isimleriyle biraraya geleceği öğrenildi. Özyeğin'in öncelikle İhsan Kalkavan, Nevzat Demir, Tuncay Özilhan, Turgay Ciner, Fikret Orman, Erol Kaynar, Hasan Gocay, Hüsnü Güreli, Latif Ayaz ve Adnan Demir gibi camianın tanınmış isimleriyle biraraya geleceği öğrenildi. Özyeğıin'in yakın çevresine, "Tüm Beşiktaşlıları kucaklayacak güçlü bir yönetim kuracağım" dediği belirtildi kartalhaber |
çok deli bi yönetim kadrosu bana göre bi erdal acar eksik eheuhuu |
valla bu kadro avrupada şampiyonluğa oynar |
valla cok deli bi kadroda bunların hepsini toplamasın imkansız |
bunaların çoğu direkt başkan adayı... isim ler baya güzel ama kartalhaberede güven olmuyoki |
helal be yönetim böleyse takım nası olur kimbilir :D |
sırf Nevzat demir yeter bide beşiktaş aşığı ihsan kalkavan varsa süper. ama hüsnü özyeğin kimdir bilmiyorum. bilen varmı arkadaşlar? |
bu adamlar gün geldi karşı karşıya geldi şimdi bi aradamı olacaklar yani?? hiç sanmıorum..aslında olsalar deli bişey olur |
Bu kadar generalin olduğu yerde o yönetim sezon sonunu göremez...... Muhakkak dağılırlar. |
BeŞİktaŞ Sen Bİzİm HerŞeyİmİzsİnnnnnnnnn |
Abi bu adam Finansbank'ın sahibi diymi? |
Alıntı:
|
che chen bu kadar generalin olduğu yerde o yönetim sezon sonunu göremez...... Muhakkak dağılırlar.__________________ aynen katılıyorum... ocak ayında kongre... yani ilk yarı bittiğinde olacak.... eğer bjk lider bitirirse ilk yarıyı bu yönetimi kimse deviremez.. şayet ikinci üçüncü bitirirsek kralı gelse tutamaz... ama ben 4, 5 puanla önde kapatacağımızı şimdiden söyleyeceğim... 101...yılıncı yılın borcunu bize ödeyecekler |
Alıntı:
|
valla süper bi kadro bence. |
Alıntı:
|
bildirildi, belirtildi, iletildi...eğer haber bu kelimelerle bitiyorsa %99 yalan haberdir bunlar.bir de artık haberin sonunda muhabir adı veya ajans yazmıyosa o haberlere pek inimayın derim ben özellikle transfer döneminde.hee böyle bi yönetim kurulu imkansız !!! |
Nerde böyle yönetim ins tüm Beşiktaşlıların kabulleneceği bir yönetim olur... |
bombaaaaaaaaaaaaa |
Hüsnü Özyeğin 2007 de başkan adayı oluyor Bomba gelişme... Hüsnü Özyeğin başkanlığa aday oluyor
|
boyle bı topıc vardı galıba |
benim en baştan beri savundum bir yönetim işte budur camianın önce gelenleri ortak bir başkan kesinlikle süper bir kartal olacaktır ayrıca sadece Turgay Ciner bile yeter serveti 1,1 milyar dolar :) |
Bunların en kötüsü bile yıldırım demirörenden daha iyidir. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ayırlısı olsun |
Türkiye`de Saat: 15:17 . |