![]() |
ilk önce en piskopat beşiktaşlı pascal noumayla arkadaş olmak isterdim beraber rakı içerdik ardından tabiki sergen yalçınla onunlada beraber altılı oynar parayı bulurduk ama şu anda sadece sinan enginin yiğeni gürkanla arkadaşız |
kesinlikle bobo |
bobo ibo toraman delgado |
shivas'lı kharTHall tabiikii TORAMAN la çokk ii arkadaş olmak isterdimm hoofff hoffff:( öle bi imkanım olsa keşkeee:( |
ÇAR$I_06 BEN BURAK, BATUHAN VE RİCO PAŞAYLA ARKİ OLMAK İSTERDİM..:) |
delgado :) |
tabiki de ibrahim toraman |
tek istedıgım sergendi halada öle zevkle ızlerdım adamı |
ahh ahh bobo ve delgado ( hastayım abi ben bunlara :D hatta asıgımmmmm ) eskilerdende ilhan mansız ve pascal nouma yı tanımak ısterdım.... |
İlhan Mansız ( Eskiden ), DELGADO |
bende pascal nouma diyorum kanki olsak keşke hem onunla ark olsaydım diğerleriylede ark olurdum malum efsane adam süper kahraman ... |
hepsiyle ama öncelik burak yılmaz'ın:biggrin: |
serdar kurtuluş olsun :D :D |
ibrahim toraman delgado ve bobo ama en çok toramanımla:) |
ibrahim üzülmez le her türlü mevzuya girerdik:D:D:D:D |
MATHİAS DELGADO BOBO İBRAHİM TORAMAN |
ibrahim toraman ve serdar kurtuluş |
ibrahim akın |
çok eski bi futbolcumuz ama beşiktaşa çok şey kazandırmış olan metin tekinle |
HER ZAMN İBRAHİM TOROMAN ÇÜNKÜ KİŞİLİK OLARAK EN İYİYLERİ OOO |
abiler takımın en iyisi valla nederse desin bobo bizim her maç gol beklediğimiz adam değilmi adam da nerdeyse her maç gol atıyo süratli daha ne yapsın |
bobo ve ricardinho |
Alıntı:
|
tbı kı toramannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn |
ibrahim üzülmez ile yani deli ibo ile onu çok seviyorum o bence beşiktaşın en iyi oyuncusu çünkü adam beşiktaş için elinden gelen herşeyi yapıyor yenilmeye asla dayanamıyor aynı benim gibi |
tabiki bobo ayıpsın :) ahhh ahhh onla geçirebileceimm sanie için bilee dünya'nın en mutlu insanı bn olurdum eminim... |
ensewdıgım futbolcu :smile:tabıkı ıbrahım toraman onunla play station oynamak ısterdımm |
tello ve delgado |
Tello İ.Toraman ve en çokta Delgado |
batuhan karadeniz |
serdar özkan ve bobo...bi de üzülmez ile kahveye okey atmaya giderdim herhalde. |
:withstupid:ibrahimm toramann ve gökhan zan ile:fight::beer: |
Gökhan ZANN... Onunla dardaneldeki günlerindenn ve sakatlıklarından konusurdukk...:) |
TABİKİDE İBRAHİM TORAMAN OLURDU |
İ.TORAMAN ONUNLA FUTBOL MUHABBETİİ YAPMAK http://߀ŞİKTAŞK ߀ŞİKTAŞ |
Alıntı:
|
NEYSE GÖREMİYECEĞİME GÖRE SORUN YOK...:proud: |
ibrahim toraman,batuhan,ilhan,pascal nouma'm... kısacası beşiktaş için yüreğini ortaya koymuş tüm futbolcular ve insanlar... |
İBRAHİM TORAMAN TABİKİ VE DELGADO |
tabiki ilhannnnn........ |
Türkiye`de Saat: 00:15 . |