![]() |
KANAL 1'DEN NAKLEN YAYINLANACAK OLAN DÜNYA KUPASI İSİMLERİNİ SÜRPRİZ İSİMLER ANLATACk http://images.google.com.tr/images?q...news/94791.jpg Dünya Kupası'na sayılı günler kala heyecan artıyor. Dünya Kupası'nın Türkiye'deki yayıncı kuruluşu olan Kanal 1 de çalışmalar tüm hızıyla devam ederken spiker sorununu çözmenin sevinci yaşanıyor. NTV yönetimi ile uzun süren görüşmeler sonucu anlaşan Kanal 1, mikrofonlarını Dünya Kupası boyunca Güntekin Onay ve Okay Karacan'a verecek. Dünya Kupası maçlarını Almanya'dan anlatacak olan Onay ve Karacan Dünya Kupası'ndan sonra yine NTV'de boy gösterecek. Bu tecrübeli spikerlerin yanı sıra ATV'de Santra programını sunan Ersin Düzen, Kanal 1'in Spor Müdürlüğü'ne getirilen Gökhan Telkenar ve farklı anlatmıyla Emre Tilev Dünya Kupası boyunca futbolseverlerle buluşacak kaynak: turktransfer |
turkiyemde olsaydı |
ercan taner anlatsaydı keşke,adam fena gaz werio,yenilirken bie yeniomuş gibi oluyor insan:) |
evet ercan taner olsay daha ıyı olurdu ama bu ısımlerde guzel anlatıyo |
Ercan Taner + Murat Kosova |
mesela ümit aktanda ola bılır yada ayhan orhan olabılır:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Murat Kosova ve Güntekin Onay benim favorilerim ama Ercan Taner de ayrı tabiki... |
ya okay karacanın maç anlatımı harika bu çok ii olmuş.. |
ah Türkiye sende olsaydında seni görebilseydik ALAMANYADA...:D |
Güntekin Onay süper;) |
ümit aktan tam bomba olurdu vallla:D |
ümit aktan tam bomba olurdu vallla maçmı komedimi belli olmazdı ama seçimler iyi ntv nin bütün sunucuları çok kaliteli zaten kanalda kaliteli ama bizim basket maçların da çok kaypaklık yaptılar bize o ayrı |
arkdaşlar maç programı bellimi |
Alıntı:
|
|
|
İyi İlker Yasin yok yoksa kafayı yerdik vallahi ama Murat Kosova olsaydı iyi olurdu. |
İlker Yasin Ümit Aktanla beraber bir maç anlatsalar çok manyak olur. |
TOPRAĞIM SENDE SAĞOL... |
slmlar bayanlar baylar ben yeni kaydoldum :) Ya arkadaşlar ercan taner hangi takımı tutuyor bilen varmı aranızda ben bjk lı diye biliyorum umarım yanılmıyorumdur |
Alıntı:
|
e ilk yazımı ercan taner olarak yazsam nolur yazmasam nolur :)) |
| Türkiye`de Saat: 20:42 . |