![]() |
Ey türk halkı bu ********lere tepkimizi gösterelim.. Arkadaşlar bugun youtube da gormus oldugum video kanımı dondurdu. Lütfen önce videoyu seyredip sonra da bu linke tıklayarak http://www.youtube.com/watch?v=yVz45w6d8ps Flag as Inappropriate linkine tıklayarak videonun youtube dan kaldırılmasına katkıda bulununuz.. |
******** soysuzlar yaptıklarına bak ya,islerken daha çok nefret ettim bunlardan ya...dicek bişey bulamıyrm ya |
ecdadını şerefisini töbe yarabbi sen affet..böle insanlıkdışı bişe olurmuya bunlar insan yerine sayan ********lerinde ben..... |
aboooo moralim çok bozuldu o tpicte sövdüm baya bi bakabilirsiniiz...! Bunların Ne Allah'ı ve var bede kitapları..! ALLAH bunların cezaısını elbet verecektir kuşkusuz..! Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez |
yazılan herşey boşş bunların soyunu kurutacağız sbahtan beri haber vermediğim gazete güvenlik güçleri kalmadııı arkadaşlar bunlar sağdece bizleri kışkırtmak için yapılıyor kendilerini tatmin ediyorlar ama hiç bir zaman başaramıyaacaklar oturup ağladım sinirimden bizim yaptıklarımızaa yaşadıklarımıza bunu yapıyorlar iştee bunar bizi yıldırmayıp daha da kuvvetlendirirrr hepsinin soyunuu******* allahsız kitapsızlarr domuzlar bile sizden çok değerlidir... hainler ş*****sizler |
Bütün TÜRKLER sizi. s....n |
********lerr...Bunların sonu geldi artkk..Eceli gelen kopek... |
yaa bir kereliğine şu forumda küfürü serbest bırakın da içimizi dökelim o.çoçukları |
Video sayemizde youtubeden kaldırılmıştır. |
Türkiye`de Saat: 11:54 . |