![]() |
Sergen, "Kimse bana sahip çıkmadı" Beşiktaş'ta teknik direktör Jean Tigana'nın isteğiyle gözden çıkarılan Sergen Yalçın, yönetime ve camiaya sitem etti. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Başkan Yıldırım Demirören'in önceki gün Radyospor'da yaptığı açıklamada "Zamanında onun da Beşiktaş'tan ayrıldığını unutmamak lazım. Sergen o zaman gereğini yaptı. Şimdi de biz gereğini yapıyoruz. Yine de onunla bir kez daha konuşacağım" dediği yıldız futbolcu "Beni hiç arayan soran olmadı" ifadesini kullandı. Bodrum'da tatil yapan Sergen, Tümer'le kavgalı olmadığını da vurgularken, VATAN aracılığıyla kamuoyuna şunları söyledi: "Ben Beşiktaş'ta bugüne kadar ne bir hocayla, ne takım içinden bir arkadaşımla kavga ettim. Ama buna rağmen gönderilmek gerçekten beni çok kırdı ve üzdü. Bunu kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Yalnız beni en derinden yaralayan nokta, ne yönetimden, ne camiadan yeteri kadar destek gelmemesi. Kimse bana destek çıkmadı. Sadece o vefakâr Beşiktaş taraftarı destek oldu. Onlara çok teşekkür ediyorum. Artık yolumu çizeceğim. Beni isteyen bazı kulüpler var. Görüşmelerim sürüyor. Kesinleşmiş bir şey yok ama şu bir gerçek ki, görünen, Beşiktaş defterinin artık benim için kapandığı. Bu yolun dönüşü yok. Hiç istemediğim nedenlerden dolayı çok sevdiğim Beşiktaş'tan ayrılıyorum. Başkan benimle bir kez daha konuşacağını söylemiş ancak ne arayan var, ne soran. İleride Beşiktaş'a dönüp dönmeyeceğimi kimse söyleyemez. Şu anda gidip futbolumun son dönemini, anlaşacağım kulüpte en iyi şekilde oynayacağım. İki sene daha futbol oynarım diye düşünüyorum. Bana 'Bırak' denildiği için futbolu bırakmam. Yıldızların kaderi Kendimi oynayabilecek kapasitede görüyorum. Türkiye'de Sergen'ler bir daha zor gelir. Kolay kolay Sergen yetişmez. Yalnız ben değil; benim gbi bazı yıldızlara da zaman zaman aynı şeyler yapılıyor. Hakan Şükür'ü de eleştiriyorlar. Kendimizi kimseye beğendiremiyoruz. Bu da yıldız oyuncuların kaderi. Takım içinde ne kadar yararlı olduğumu biliyorum." SENİN GİBİ ASLA GELMEYECEK AMA:(SERGEN BİZİ UNUTMAAAA:( kaynak;bjkhaber |
SERGEN sen ba$kasın bea:) |
sergen gibisini bul bakalım demirören... ya yıldız gelsde bişi deil,gelen adam yabancı Beşiktaşı bilmes,taraftarı bilmes...sergen gibi harbi bjkliye yapılana bak.. yazııık... |
bence Tigana ve Yönetim cok pisman olucak ama artik gec.... |
giden gider... yan gel yat sonra bana sahip çıkmadılar de. Oynasaydında sahip çıkılsaydı. yükselme ligi maçlarının yıldızı olabilirsin artık. Beşiktaşın yıldızıydın artık en göbeklisisin. Gerçekler acıdır sergen bitmiştir. Keşke jübile yapsaydıda hep müthiş sol ayak sergen diye hatırlasaydık.. bin tane daha hikayesi olacak şimdi yazık. |
Alıntı:
sen sergene yan geldi yattımmı diosun ???şakasın yaaa |
sergen paragoz insandir. |
fenere gittigi gunleri unutamam |
son 1-2 yıl ne goturursem kar dıye dusunuyo herhalde |
Alıntı:
|
arkadaşlar sergeni seviyoruz ama gercekleride görmemiz lazım sergen yaşlandı ve takıma ayak uyduramıyo hangi teknik direktör istemez iyi futbolcuyu kendine faydalı olacak birini ama faydasından cok zararı oluyosa iastemez tabi sergen durarak oynuyo ve koşan calışan futbolculara kötu örnek oluyodu bence dogru olanı yaptı tigana sergeni seviyorum ama beşiktaşımı daha cok seviyorum |
Tribertia Ya Sonuna Kadar Katiliyorum Sergenin Artik Dini Imani Para Olmuş Arkadaşlar Böyle Futbolcunun 103 Yillik Bjk De Işi Olmaz Yapmayin Allah Aşkina Duygusal Davranmayin Tamam Bende Biliyorum Sergenin Adi Yetiyo Ama Oda Zamaninda Bizi çok Satip Gitti Trabzona Gs Ye Fb Ye Gitti Gerçek Beşiktaşli Olsaydi Bu Klüplerde Oynamazdi He Allah Var Bize Karşi Bi Tane Golü Yok Her Maça Pankart Gönderdi Ama Sergenden Geçti Artik Beyler Yapmayin Frikik Kullandikdan Sonra Sevinirken Sakatlaniyo Adam Tigana Hakli Takimi Gençleştirip Geleceğe Yatirim Yapmak Istiyo Koşan Pres Yapan Futbol Keyfi Veren Bi Takim Yaratmak Sitiyo Sonuna Kadar Tigananin Arkasinda Durup Destek Olmaliyi Z Almak Istediği Futbolcular Genç Ve Kalite.daha Ne Sergenler çikacak Bu Takimdan |
Para Önemlİde O YÜzdenmİ BoŞ Mukaweleye İmza Atarim Dedİ GeÇtİĞİmİz Sezon BaŞinda??sergen Atlarindan O Kadar Para Kazanio Kİ BeŞİktaŞdan AlacaĞi Paranin Onun İÇİn Bİ Önemİ OlduĞunu Sanmiorum,fenere Gİttİ Ewet Fenerbahcelİyİm Dedİ,bunu Hangİ Futbolcu Yapmioo??profesyonellİk Gerektİrİyor Maalesef Yaptiklari İŞ. |
sergen iyi futbolcudur zamanında elinden gelenide fazlasıyla yapmıştır beşiştaş için ama şunu unutmamak lazım bi adama takımı emanet ediyosanız ve ondan başarı bekliyorsanız onun kurallarına göre oynamalısınız oyunu yani bu hep böyledir tamam diyelim sergen gitmedi o zaman huzursuzluk olur sergen oynamayınca niye sergen gibi bi yıldızın varken oynatmıyosun oynayınca ve kötü oynayınca bu sefer karşı taraf niye sergen gibi işi bitmiş bi adamı oynatıyosun diye tiganayı yıpratır ve bu böyle devam eder bu iş hayatında da böyle yani şimdi işin ehline veriyosun işi ve hiç haddin olmayarak onu şöle yaparsan daha iyi olur usta diye adama akıl veriyosun şunu çok iyi bilyorumki sergenin gitmesini istemeyenlerin çoğu ondan önümüzdeki sezon çok şey bekledikleri için deyil duygusal oldukları için böyle istiyolar banada sorsalar bende duygusal olarak giysin 10 numarasını otursun kulübede hiç bişey yapmasın derim ama mantıken bu hiç ama hiç doğru bişey deyil sergeni her beşiktaşlı sever ve onu herkes beşiktaşlı sergen diye tanır ve bu hep böyle kalacaktır |
Adamın 5 dakika sahada gezinmesi yeter beeee... Sahada boş boş dolaşması bile rakibin 2 adamını eksiltiyor... Olur olmadık yerden çıkıyor 1 kroşe, 2 aparkat pas ve gooolllllll... Ötesi yok Sergenim... Senin gibileri zor gelir bu dünyaya... Süper Star SERGEN... Unutulmazsın baba.... |
sergene üzüldüm ama o da zamanında beşiktaşı satmıştı |
sergensiz olmaz abii.... |
Sergen sen bizim herseyimizsin. |
DUYGU SÖMÜRÜSÜ YAPIYOR SERGEN BEŞİKTAŞ'I VE TARAFTARI SEVSEYDİ KENDİNE ÇOK İYİ BAKAR ANTREMANLARI KAÇIRMAZDI,BENCE BU İŞİN DÖNÜŞÜ YOK YÖNETİM TARAFTAR ZORLAMASIYLA SERGENİ TAKIMDA BIRAKSA TİGANA İSTİFA EDER.TARAFTARIN VAZGEÇEMEDİĞİ SERGEN GÖRECEKSİNİZ DAHA ÖNCE YAPTIĞI GİBİ BU CAMİADAN 10 DAKİKADA VAZGEÇECEK VE CANI PAHASINA SERGENİ DESTEKLEYENLER HAYAL KIRIKLIĞI YAŞAYACAKLAR,ONUN İÇİN SERGENE VEFAMIZI GÖSTERELİM AMA BUNU KULÜBE ZARAR VEREREK DEĞİL SERGEN YARIN FUTBOLU BIRAKIR AMA BU KULÜB KALICI ,YİNE BANA SERGEN DÜŞMANI DİYENLER OLACAK HAYIR BENDE SERGENİ HER BEŞİKTAŞ'LI GİBİ SEVİYORUM AMA YATIP ÇEKİRDEK YİYEN DEĞİL 100 . YILDAKİ GS MAÇINDAKİ SERGENİ SEVİYORUM,AMA O GÜNLER ÇOK GERİDE KALDI... |
Alıntı:
ya arkadaşımm neden böle düşünüosun sergen idmana çıkmasa ne olurr,gene gelio babalar gibi oynuyo yaaa,hem duygu sömürüsünede hiç ihtiyacı yok,sergen istesin avrupada çok ii takımlarda oynar salakmı bu adam beşiktaşı bağrına bassın,wazgeçecek olsaydı böyle dawranmazdı,sergen beşiktaşı bırakmadı,beşiktaş maalesef sergenimizi bıraktı... |
Alıntı:
|
Alıntı:
ya rahatım der tabii biz onun bu halinden şikateçi değiliz ki,alan memnun satan memnun,3 maç söylememede gerek yokki,fener maçında ve büyük maçlarda oynasın yetio zatenn..29 sayı farkıda tek kişiye bağlıosun,o takım 1 kişi ile çıkmıo sahaya,sen geri kalan 10 adamı unutosun sanırım.. |
Alıntı:
Ligin ilk yarısındaki ; Samsunspor ve Ankaragücü maçları Ligin ikinci yarısındaki ; Ezikspor maçı |
Sergen Sergen Sergen o kadar. |
ya sergenı kotuleyen yoktur elbet ama besiktasa antremanlarda yatan oyunce lazım deil madem besiktası sevior o zaman cıkıcam antremana formasını ıslatacak yazık deilmi otekı futbolculara sergen bu sene adından dolayı olusan marka kredisini bitirdi artık bu gunden itibaren katkı yapacagını sanmıyorum sergen seni unutmayacagız hakkında hayırlısı olur insallah |
Alıntı:
|
onlada onsuzda olmaz:D |
Sergen hiçbir zaman beşiktaşı sewmemştir o sadece at yarışı için parayı weren klübü sewmiştir anlayacaınız biraz oynak bi adam |
sergen sen kendine sahip cıkmadınki kardeşim |
Türkiye`de Saat: 08:37 . |