![]() |
Beşiktaş'ta sola yeni aday: Gilberto Beşiktaş'ta sola yeni aday: Gilbertohttp://www.vatanim.com.tr/pics/clear_pixel.gifhttp://www.vatanim.com.tr/pics/news/78604000.jpg Süper sol açıkta tek sorun, Dünya Kupası'na gittiği için yükselen bonservisi 26.05.2006 Beşiktaş yönetimi transfer çalışmalarını dört koldan sürdürüyor. Siyah-beyazlılar şimdi de Brezilya Milli Takımı'na da seçilen, Hertha Berlin'in yıldız oyuncusu da Silva Melo Gilberto için temaslarını sürdürüyor. Sol kanatta dünya çapında bir yıldız arayan yönetim, teknik direktör Tigana ile koordineli yürüttüğü çalışmalar sonucunda Hertha Berlin'in Brezilyalı sol kanat oyuncusu Gilberto'yu beğendi. Ancak bu futbolcunun geçen hafta Brezilya Milli Takımı'nın Dünya Kupası kadrosuna seçilmesi hesapları bozdu. Kulübü Hertha Berlin ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunan Brezilyalı futbolcunun bonservisi için en fazla 3 milyon Euro'luk bonservis bedeli ödemeyi planlayan siyah-beyazlılar, bu rakamın artmasından endişe ediyor. Bu futbolcunun durumu ile ilgili olarak henüz net sonuç alınamadığı, görüşmelerin devam ettiği belirtildi. kaynak:vatan |
işi önceden bitirmek lazım |
o aday bu aday.hadi getirin artık. dalga mı geçiyorsunuz? |
Gilberto cok iyi bir oyuncu. gelse bizde cok is yapar. |
kolpa haber...... |
sallama haber buda bence herhalde 100.isim oldu |
Alıntı:
katılıorum |
sanırım doğru çoık büyük katkı yapar koray-toraman-gilbertol-g.zan 1.90lık fizikler |
asslında olsa ıyı olur sanırım..yanı abıme sordugmuda baya ıyı demıstıı... umarım olur ne dıyım |
bu oyuncuyu fifa 2006'dan tanidim, oyunda superdi :) bence alinmali |
traş bu haber ya |
gelirse çok iyi işe yara ama avrupa klüpleri çoktan söz kesmişlerdir:( |
bu olsa tabi de, delgadoyu alamayana gilbertonun kramponunu bile vermezler , nereye al1yosun kimi kandiriyorsun,bizimkiler gider, yuz bin dolarlik adami 3 milyon dolara menajerlere para kaptirarak alirlar olay biter |
gelmez bu adam.. |
Arkadalsar hani Fransız adamlar alcaktık ya ne yalan bi haber bunlar ama ben Brezilyalı olmasını tercih ederim adamların ya da daha dogrusu Güney Amerikalı olmasını futbol harbiden orda oynanıyo cünkü.. |
Türkiye`de Saat: 05:22 . |