![]() |
tamam yaa sorun yok sewmek zorunda deilsin zaten *** buraya ben arkadaşın demesi ile geldim dişi kartal dı sanırım bizim siteye geldiler we bende tamam dedim we girdim ama en başta dedim we şimdi de diorum istemiorsanız derhal çıkarım sorun da deil |
kardes senden kaynaklanan bir sey yok ama bn sevmiyorum Febe ve Bursasporluların dedigim gibi kanım ısınmıyo bnm icin farketmez ama bana karsı dikkatli olursan sorun cıkmaz |
yaa zaten ben fazla aktif kalmam sanmıorum da seninle karşı karşıya kalacağımızı lütfen ortamı germene gerek yok senin de karşına çıkmam merak etme |
beni forum tanır bu yüzden bir sey demicem ama karsıma cıkma kesinlikle............ |
tamam senin karşına çıkmıycam dedim daha nedir yani tamam çıkmıycam arkadaşım ok (: |
tmm sorun yok ozmn senden kaynaklanmıyo ama işte rekabet hele bursa texas onları hic sevmm .. |
arkadaşım bende bir fenerbahçeliyim ama tadında yani işin şeyini çıkararak deil maçımı izlerim yendik mi sewinerek ewe dönerim yenildikmide susarım bişi demem ama kimse ile ne kawgam olur ne gürültüm buraya da nie geldim sana tekrar yazayım fenerbahce nin sitesi war forum sitesi orada sizin arkadaşlarınız geldi bir konu açtı TÜRK BAYRAĞI için bende arkadaşlarınıza destek çıktım we sitede onları iyi bir şekilde ağırladım kii ben o siteye yeni üye oldum kimseyi tanımam etmem arkadaş da bana bizim forum sitemize gel istersen dedi bende tamam dedim neden olmasın we ekledim arkadaşa da oraya girmem sorun olmasın die yok dedi olmaz bende ondan girdim ama bakıorum ki sorun oluyormuş... size rahatsızlık wermek hiç istemem sadece ben vatan için arkadaşlarınıza destek çıktım we onları kırmadım geldim bunda da hatalıysam giderim de ... no problem |
metin lütfen arkadaşımıza böyle davranma o bir fenerli ama bizim bildiğimiz bi fener li değil oke.. |
arkadasım anlamak mı istemiyorsun sen ben sana kesinlikle birsey demn site bnm deil zati sen kafana göre takıl benim bu forumda kimseyle sorunum olamdı olamzda... |
haa işte bu arkadaş beni çağırdı buraya bende kırmadım geldim teşekkür ederim Allah razı olsun |
Türkiye`de Saat: 22:56 . |