![]() |
Volkan Yaman'a kanca Beşiktaş, Belçika maçında ilk kez milli olan Volkan Yaman'ı takibe aldı. Burak Yılmaz için 1 milyon 750 bin doları gözden çıkartan siyah-beyazlıların, 2007'ye kadar sözleşmesi olan Volkan için Antalyalı yetkililerle masaya oturacağı ifade edildi kaynak:fotomac |
bence alinmasi lazim cok iyi bir sol kanat oyuncusu hemde genc bir oyuncu |
önüne geleni alırsak böyle yandık yine..... |
aydın ne oldu abi hani nuriden iyiydi alıpta çocukları köreltmesinler ya.. |
Ben maçta pek beyenmedim volkanı.Ya kendini gösteremedi ya da çok iyi futbolcu değil. |
önce eldekilerden kurtulalımda alacak adam buluruz :D |
sırf rakip almasında diye alıyoruz gibi geliyo. bu kadar genç alınacaksa bi tane takımla kardeş takım antlaşması yapılsın ve bu adamlara kendilerini orada geliştirme şansı verilsin. ayrıca tiganadan bir kere şans verdiği rıza yı tekrar denemesini istiyorum |
Caner Erkin alınsın. |
Nobre, Runje, Baki, Fahri ve Burak'ı alan Beşiktaş'ın kadrosu 6 futbolcu gönderilmesine rağmen 39'u buldu. Bu nedenle Tigana'nın en az 15 oyuncuyu gözden çıkarması gerek nereye alıyorlar ya diğer futbolcularımıza da yazık ya bakın son 2 - 3 seneye fulbolcuları harcamaya gerek yok:( |
Burak Yılmaz o kadar etmez ya hangi oyuncuya verilmiş o kadar yazık ya sokaktan mı buluyorlar...tamam ii güzelde hayatta o kadar etmez biraz daha ekler kaliteli yabancı alınır o paraya...:mad: |
Türkiye`de Saat: 20:36 . |