![]() |
İlk maç öncesi de aynı naralar atılıyordu. Şu forumda yüzde 90 kimsenin umudu yoktu. Bence bu kadar kesin konuşmayın futbol bu sahada belli olmaz. |
3 puan düşünmek hayal olur.1 puanda bize yeter.1 puan alırsak marsilyayı burada yener porto deplasmanından 1puanla dönersek gruptan çıkarız.çünki uefa için bu sefer liverpool porto marsilya maçlarını kaybetmemeye çalışıcaktır.yaa arap saçına döndü grup :D ne olucagı belli degil:D hayırlısı olsn:D |
Macin hakemi Markus merk olarak aciklandi |
o hakem iyidir ya en azından bizim hakemler den 1000 kat iyidir hayırlısı... |
beşiktaşımızdan bir zafer daha bekliyoruz |
bi defa yaptk 2.sini de yaparz.onları yenebilcek güçte olduğumuzu gösterdik.ama 3 puandan pek umudum yok.1 puan olsun bizim olsun :) |
futbolcularin cok ama cok fazla mücadele etmesi gerek yoksa isimiz cok zor insallah puan aliriz yoksa grupta 4. oluruz |
dua ediyorum ki liverpoolu orda yeneriz ve kendi ülkemzde ki bu kadar bize yapılan haksızlıkladan sonra bizi çekemeynelere cevabımızı veririz ve futbolcularımızda bu düşünce ve hırsla oynarlar gereken cevabı verirler artık tükiye ligiyle ve ********lerle uğraşmamak ve sadece avrupaya bakmaz lazım ligdeki kötü gidiştede bence fazla moralimizi bozmamak lazım |
umut herzaman var ama 3-0 yada 4-0 yenilicez gibi geliyor özelliklede gökhan zan ve tello nun olmamaıs çok kötü |
bu maçtan sonra ya tam batarız ya tamçıkarız başka seçenek göremiyorum |
Türkiye`de Saat: 09:42 . |