![]() |
delgado mehmet topuz bana kalırsa yeter ama hala sağlam bir forvet almalıyız cisse falan olmazda kaliteli bir forvet şart...... aYRICA kily gonzalez süper olur... yani 6 yabancı runje-kleb-nobre-delgado-kily-xxxx aytıca en büyük transfer ibrahim akın kazandırmak ve TÜMER bunlar kalıp %70 performansla oynarlarsa bizi kimse tutamaz |
bence kanat şu listeden olcaksa sola kapo ortaya feindouno bide tigananın görüştüğü govou sağ gelsin yabancı:runje-nobre-kapo-feindouno-govou-kleberson olsun mücadele hırs bakımından kiralanabiliysa essiende fena olmaz cisse veye drogbada kiralanabilir diye düşünüyorum. -------------------runje------------------ kurtuluş----toraman-------g.zan-----koray govou-----kleberson---feindouno-----kapo ------------nobre------i.akın------------- bide paftan nail takıma katılsın |
Arkadaşlar bu takıma delgado gibi adam şart yoksa bu senede orta alan yüzünden hüsran yaşarız.... |
Delgado Gilerdinho Bi De Ii Bi Forvet Bize Yeter De Artar Bile Ama Onemli Olan Tribunleri Dolduracak Iyi Yildizlar Almak... |
ya hep genç alıp durdular gene bu takımdan bişi olmicak 5.hafta tigana bırakıp gidince ne olacak yeni antrenor bu gençleri oynatmayıp yeni oyuncular istiyecek ve hep elimizde patlicaklar görürsünüzzz...bu takımdan bişi olmaz hepsi genç ve tecrubesizzzzz |
Appiah Ta 2 Sezondur Juve De Forma Giymiyordu Fenerde Harikalar Yaratiyo Italyada Oynasin Da Isterse Torna Tesviyeci Olsun En Basiti Giunti örneği Kim Biliyordu Taniyoru Giuntiyi Italya Ligi Türkiye Ligine Göre Kimse Kusura Bakmasin 1 Kat Değil 1000 Kat üstün Italyadan Aldiğiniz Hangi Adam Kötü çikti (zago Dahil) Arkadaşlar Ve Ben Bu Adamin Maçlarinida Izledim Iş Yapar Kesinlikle Alinsinnnnnnnnnnnnnn |
Su Kapo transferini duydukca deliriyorum ya kimmiş bu adam Allah askına 2 sezondur dogru düzgün forma giymeyen adamı napalım biz.. __________________ Dünya üzerinde yok böyle bir aşk..En büyük Aşk Beşiktaş SÖZÜM SANA ÇARŞI SİLİVRİ:APPİAHTA 2 SENEDİR JUVEDE OYNAMIYORDU |
Biz kabarık transfer listesi istemiyoruz gerekli transferler yararlı transfer istiyoruz |
bence degadoyla mavuba aldık mı trasfer bitiriz(GOUVO)da olabilir... |
bence zago kötü değildi noumamokachi... |
Türkiye`de Saat: 10:44 . |