![]() |
İlk maç Tayfur için Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Beşiktaş Kaptanı Tayfur, jübile için hazırlıklara başladı. Beşiktaş'ta yeşil sahalara veda eden ve yeni sezonda Tigana'nın yardımcılığını yapacak olan Tayfur'a İnönü'deki ilk maçta görkemli bir jübile yapılacak. Siyah-Beyazlı yönetim, Tayfur'un istediği bir takımla anlaşmaya ve jübile maçı oynamaya hazır olduğunu açıkladı.. kaynak kartalhaber.com |
hadi artık buda emekli olsa çok uzadı bu iş |
olsun artık emekli |
hakkatten ha cok uzadi:) |
GÜLE GÜLE KAPTAN... |
3 yıl daha oynar :D |
Biz ne zaman top başı yapçaz? |
Alıntı:
|
bütün sene kazma gibi klübede oturacağına niye gidip kamp zamanına kadar ingilterede eğitimini görmedi bu kazma? tayfur da ileride takıma katkı sağlayabilecek kafa veya kapasite görmüyorum. herşeye rağmen teşekkürler kaptan, güle güle. |
kaptan byeee bye :D |
ee seninde zamanın geldi artık havutçu,yolun açık olsun |
güle güle kaptan |
Çok şükür Beşiktaş'ımız bir pislik Fenerliden daha kurtuldu.Böylelerini Beşiktaş'a kaptan yapanlara Allah akıl fikir versin. |
gÜLE GÜLE KAPTAN çOK OLMASADA BEŞİKTAŞA KAZANDIRDIĞIN ŞEYLER İÇİN TEŞEKKÜRLER |
Büyük Beşiktaşın büyük kaptanı Yolun açık olsun |
TÜMERE İÇİN BİR MARŞ YAZDIM. OOOOO.. G.TOĞLU FENER... SİZİN OLSUN İ.NE TÜMER.... NE DE YAKIŞTINIZ BİRBİRİNİZE... HASTA OLDUK G.T LERİNİZE |
kaptan güle güle :D |
Bu Güne Kadar Olan Emeklerin Ve Herşeyden önce Insanliğin Için Saol Kaptan |
Yolun AÇik Olsun Tayfur |
teşekkür ediyoruz kaptana... eğer onun seçtiği takım geliyosa barça yı seçsin onları izleyelim |
eyvallah kaptannn |
Cok saol kaptan sen Beşiktaşa layık bir oyuncuydun hem yasantınla hem oyununla..Bundan sonraki hayatında en iyi yerlere gelirsin ins..Senide Beşiktaşımızın başında görmeyi cok isterim..Ama Rıza gibi erkenci olma.. |
Türkiye`de Saat: 13:05 . |