![]() |
bencede bobo kalsın eğer yıldız oyuncu alınıcaksa forvette degıl orta sahaya alınmalı |
bobo KAL - MI - YOR GİTTİ ANLAYIN 100 KANIT GÖSTERDİK |
Alıntı:
|
bobo kesinlikle kalmalı |
Beşiktaş ta 39 futbolcu var ama yetmiyor daha transfer edecekler taraftar da transfer istiyor 39 kişiden düzgün bi 18 çıkmıyormu!!! Çıkmıyorsa neden bu kadar oyuncu transfer edildi!! Forvetteki oyuncular; Nobre,İ.Akın,Bobo,Gökhan Güleç... daha ismini sayamadığım ve gönderilcek ama gönderilemeyenler var Ahmet Dursun, Ailton vs. sadece millete para kazandırıyoruz her sene başka birşey yaptığımız yok... yazık o paralara!!!:confused: |
beyler bence bobonun kalması bence su an icin iyi olur cünkü bu yönetimin getirecegi yabancı futbolcuların bobodan cok daha iyi olucagını zannetmiyorum bu yüzden kalmalı bilmiyorum siz bu konuda ne düsünüyorsunuz ? |
BOBO Transfer Haberleri ve Görüşler !! adam genc iki sene sonra da cok iyi paraya satarız ama önce bonservisini almamız lazım. |
ya abi cim bu adam kalırsa yabancı hakkımız 2 olcak e delgado doyu aldım diyelim bi de stoper aldın yetmez bence bobo nun bonservisi alınıp kiralansın onun yerine sag kantta oynayabilecek bi golcü alınmalı mesela miccoli |
cok para vermeden alınsın |
cok para vermeyelim bence |
Türkiye`de Saat: 01:47 . |