![]() |
wiganlı roberts daha iyi olur dünyanın en hızlı forvetlerinden hızlı adam geçebiliyo güçlü ve hırlı bu yıl 15 maçını falan izledim kesşke gelse falan dedim ama bizimkiler alır mı bide teknik direktörleri sözleşme uzatmak istiyo |
yav nobre yerine boboyu alsalar daha ii olacaktı |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Arkadaslar hepimiz görecegiz nobre iyi bir transfer, Artik o bizim bosuna kasimayalim, destek cikalim onun attigi goollerle hepimiz cosucaz hele eziklere attigi zaman.:D :D :D |
Bobo Transferi Bobo için uzun zamandır Corinthians’la pazarlık yapan Beşiktaş, Brezilya ekibini 2 milyon euroluk bonservis bedeline ikna etti. Bobo’nun önümüzdeki günlerde siyah-beyazlı takıma 3 yıllık imza atması bekleniyor. Bu arada yönetim Delgado’nun transferinde de sona yaklaştı. Basel’de oynayan Arjantinli oyuncu için 1 haftadır İsviçre ekibiyle görüşen siyah-beyazlıların, Basel’in istediği 6 milyon euroluk fiyatı 4 milyon euroya indirdiği ifade edildi. |
kaynak verirmisin? |
|
hade bakalım hayırlısı bobonun kalması çok iyi olur çünkü takıma ve ortama alıştı yaşıda genç şimdi 3 milyon euro veririz ama ilerde en az 10 a satarız delgado içinde hayırlısı olsun |
süper haber bu hepimize ve beşiktaşımıza hayırlı olsun!! |
Türkiye`de Saat: 18:16 . |