![]() |
Rüya Takiminizi Kurun buffon terry ferdinand nesta zambrotta c.ronaldo gerard lampard ronaldinho henry adriano |
dream team abicim sen kurmuşsun zaten bize birşey bırakmamışsın ! |
buffon j.zenetti - tery - nesta - a.lopez lampart - p.viera - gerard henry - sheva - ronaldinho |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Chech Cafu Terry Nesta R.Carlos C.Ronaldo Gerrard Ronaldınho Gıgs Henry Sheva Hayalimdeki kadro :rolleyes: |
Alıntı:
|
beşiktaş için kursanıza beyler..??? |
Alıntı:
|
Kalede: Pancu i.toraman-g.zan-koray killy-kleberson-tümer-delgado-m.topuz m.nobre-g.büleç(BOBO) |
Cehc Ferdİnand-terry-puyol C.ronaldo-lampard-ronaldİnho-deco-gerard Schevo-henry |
puyol gibi savaşçı bi adamı nasıl defansa almıyosunuz yahu :D BENCE FORVET PASCAL NOUMA |
cech puyol-terry-nesta-maldini gerrard-lampard messi------------ronaldinho shevchenko---henry |
Alıntı:
dida materazzı cannavaro gattuso junınho shevchenko ibrahımovıc basarılı olurmu bu kadro bılemem cunku kadroda ıkı asker var :D |
Alıntı:
|
buffon Puyol Terry Ferdinand Zambrotta Viera Lampard Gerard Ronaldinho Etoo Henry cech Cannavaro Messi Sheva Adriano Juninho Deco |
cech eboue ferdinand terry r.carlos messi lampard deco ronaldinho henry eto bu takım yenilmez heralde |
P.Cehc J.Stam Puyol J.Terry R.Carlos Messi Kaka Guninho Ronaldinho Robinho Henry |
buffon eboe puyol terry a.cole fabregas gerrard lampard messi henry ronaldinho |
DrEaM TeaM 1-Buffon 2-Nesta 3-Terry 4-Viera 6-Gerard 8-Lampard 7-Kaka 10-Ronaldinho 11-Adriano 7-Shevchenko 14-Henry |
cordoba ferdinand_puyol_i.toroman messi_deco_ronaldinho_gerard_kaka eto_henry :)kayhan CANKANAT :) |
valla benm kurmama gerek yok barcelona bana yeter sadece yedek ya da as farketmez şunları alırdım: cordoba bobo gökhan güleç kaka i.toraman bide koray'ı alırdım. |
------------Cordoba---------------- -----Cafu Terry Nesta Roberto Carlos ---------Gerrard Vieira-------------- -------------Zidane---------------- ---Henry Schevtsjenko Ronaldinho--- Yedekler: Buffon Ballack Riquelme Messi Sergen Gattuso Puyol |
buffon zanetti puyol nesta riise nihat emerson ronaldinho vicente eto şevki yedekler: malouda mavuba stam messi coupet cris |
Cech Puyol Terry Nesta Gerrard Lampard SERGEN Robben Ronaldinho Shevchenko Henry |
runje hamit altıntop gökhan zan koray avcı ibrahim toraman killy kleberson sergen mehmet topuz nobre gökhan güleç |
Buffon Puyol - Terry - Nesta - A.Cole Gerrard - Vieira - Lampard Rooney - Henry - Ronaldinho |
----------Dida----------- zanetti-puyol-terry-atouba --------makalele---------- -------lampard-kaka------- yattara-----------ronaldinho -----------henry------------ |
1 Cech:) 2 Puyol 3 Stam 4 Ibrahim Toraman 5 Nesta 6 Gerard 7 Lampart 10 Ronaldinyo 8 Martins 9 Eto 11 Messi Yedekler Kaka Adriano Schwcenko Zago |
iste benim ruya takimim turkiye liginde olabilecek kadroyu kurmaya calisacam kalede:runje defans sagda ali gunes stoperler gokhan zan stam solda toraman orta saha sag kanata gokdeniz solda kapo yada(rothen) alinabilirse, on liberoda gravesen 10 numara juninho forvet arkasi kleberson forvette roberts |
Makalamby Zago Ronaldo Ashley Cole Viera C. Ronaldo Ronaldinho Messi Eto´o Carew Nouma |
René Adler Cafu Stam Nesta Cicinho Mavuba C. Ronaldo Ronaldinho Kaka(Schweinsteiger) Messi Podolski |
Buffon Lahm Ferdinand Nesta Cafu Ronaldinho Vieira Aimar C.Ronaldo Henry Ibrahimovic |
-----------------buffon--------------- --m.topuz---G.zan---Lugano---Lahm-- --Messi-------Mavuba-----Ronaldinho---- --------------Juninho-------------- -------Tevez----------Henry |
hahah puyol gibi bi adam bu kadroya girmezse olmaz. -----------------------------buffon------------------------- eboue---------------puyol------------terry---------del horno c.ronaldo-------------gerrard---------riquelme------robbben ------------------adriano---------ronaldinho(henry) |
İ.CASİLLAS J.ZANETTİ(CİCİNHO) - J.TERY - NESTA - PUYOL (İ.ÜZÜLMEZ :D) F.LJUNBERG - P.VİERA - S.GERARD -A.ROBEN T.HENRY -BEN YADA SHEVCENKO |
kardeş hala tümer diyonuz ya bırakın bunu |
buffon puyol - tery - nesta – r .carlos c.ronaldo -lampart - gerard - ronaldinho henry - sheva bunlar benim tüm listemden gelen isimler bjk için ise cordoba zago---i.toraman---ronaldo----i. üzülmez kapo---delgado---aimar----i.akın g.güleç----nobre |
Türkiye`de Saat: 17:52 . |