![]() |
Beşiktaş-Sivas |
bu maçla ilgili liverpool maçından snra daha sağlıklı konuşulur inönüde sivası elimizden kaçırmak olmaz tabiii |
paf takımıyla bile kazanırız bu maçı. ben ümitliyim. |
sivas macı cok zor normalde sıvas macı as kadromuzlada cıksak zor gecerdı. amma sımdı ne olur bılmıyorum gercekten de liverpool macından sonra hersey netlık kazanır Besiktas için en hayırlısı ne ıse o olsun inşallah.. |
Beşiktaş'ta Sivas mesaisi başladı A.A. Beşiktaş, Turkcell Süper Lig'de Sivasspor ile 10 Kasım Cumartesi günü yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. Liverpool ile dün gece deplasmanda yaptığı Avrupa Şampiyonlar Ligi maçının ardından, bugün öğleden sonra İstanbul'a dönen siyah-beyazlılar, teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde çalıştı. Akşam, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcular koşu yaptı. Beşiktaş, yarın akşam basına açık yapacağı antrenmanla Sivasspor maçı hazırlıklarına devam edecek. Bu arada, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın, yarın saat 15.00'te BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde bir basın açıklaması yapacağı bildirildi. </B> |
kazanırız... |
arkadaşlar bu arada burak'ın ne sakatlıı war bn hala anlayamadım.biri beni bu konuda bilgilendirirse sewinirimm... |
KAZANALAIM BASKA CAREMIZMI VAR ÖLÜMÜNE BJK |
ZOR MAÇ OLUR BÖYLESİNE AĞIR BİR HEZİMETTEN SONRA LİGİN EN GÜÇLÜ EKİPLERİNDEN BİRİ İLE OYNAYACAĞIZ O KADAR BASİT DEĞİL YOK PAF TAKIMIYLA ÇIKSAK YENERİZ YA DA BU MAÇTA SİVASSPOR A PATLARIZ TARZINDA SÖYLEMLER DUYGUSAL.SİVASSPOR DİĞER ANADOLU EKİPLERİ GİBİ DEĞİL, Kİ ZATEN BUNU PUAN CETVELİNDE BULUNDUĞU KONUMLA GÖSTERİYOR.BÜYÜK MORAL BOZUKLUĞUYLA ÇIKACAĞIMIZ BU MAÇ HER NETİCEYE AÇIK:hmmmm: |
Bu Takıma Artık Güvenim Kalmadı...! Bu yönetim ve futbolcuların büyük bir çoğunluğu gitmeden de güvenim olmayacak..! Yeniliriz...! |
Türkiye`de Saat: 06:58 . |