![]() |
berabere Ben bu maçı alacağımızı zannetmiyorum. en iyi ihtimalle berabere kalırız. 1-1 veya 0-0. ondan sonra yönetim istifasını yine erteler, ve der ki marsilya maçını bekleyeceğiz. Yine ertelenir ondan sonra ocak ayında zaten operasyon var denir vs vs. 4 yıldır böyle bu işler. BEŞİKTAŞIM bu tarz acizleri ne yaptı da hak etti bilmiyorum. |
kazansak ne değişcek ki bu yönetim yine güven tazelemiş olcak hani paf sözü ne oldu onuda yedik galiba dejenere adamlar bizide kendilerine benzetcekler yeter artık duy sesimizi demirören istifaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
paf sözü iş deil pafla çıksan nolcak sivas 6 ya çıkarcak farkı onarın oyununa gelcez fenerle galatayı kopartmaya çalışıolar umarım kazanırız |
Bu maç umrumda değil.Yensekde farketmez yenilsekde.Maçı oynamadan beşiktaş kaybetmiştir zaten...Artık da hiçbir maç öncesi yeneriz veya beraberlik alırız diyemem.Ne futbolculara güvenim var nede hırsız hakemlere... |
walla kendilerini affettirme maçıı..Taraftarı tatmin etmeleri için farklı galibiyet ve iyi oyun şartt... |
inşallah yeneriz |
Beşiktaş ile Sivasspor 5. kez Beşiktaş ile Sivasspor yarın yapacakları maçla birlikte Turkcell Süper Lig'de 5. kez karşı karşıya gelecek.Her iki ekip de geride kalan 4 maçta birbirlerini rakip sahada yaptıkları maçlarda yenmeyi başarırken, kendi evlerinde henüz galibiyet alamadı. 2005-2006 sezonundaki maçlarda Beşiktaş Sivas'ta 3-1, Sivasspor da İstanbul'da 1-0'lık skorlarla galip geldi. Geçen sezonki maçlarda ise Sivasspor İstanbul'da, Beşiktaş da Sivas'ta 1-0 kazandı. 09.11.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif Kaynak : AA |
inş. yeneriz eğer bu maçıda kaybedersek bjkemiz çöküntüye baya bi girrer |
geçen senede vestel manisa bçle patlamıştı ama ne oldu adamlar az kalsın ligden düşeceklerdi bak görün bu sivasda düşmenin eşiğine gelmez ise bende neyim sen fenerin beşiktaşın cimbomun olduğu ligde birinci sıraya kadar çıkacaksın hiç olmaz ise 3 tane sallarız biz bu adamlara |
BEŞİKTAŞ VE SİVAS'IN İLGİNÇ İSTATİSTİĞİ!.. Beşiktaş ile Sivasspor yarın yapacakları maçla birlikte Turkcell Süper Lig`de 5. kez karşı karşıya gelecek. Her iki ekip de geride kalan 4 maçta birbirlerini rakip sahada yaptıkları maçlarda yenmeyi başarırken, kendi evlerinde henüz galibiyet alamadı. 2005-2006 sezonundaki maçlarda Beşiktaş Sivas`ta 3-1, Sivasspor da İstanbul`da 1-0`lık skorlarla galip geldi. Geçen sezonki maçlarda ise Sivasspor İstanbul`da, Beşiktaş da Sivas`ta 1-0 kazandı. |
Türkiye`de Saat: 20:03 . |