![]() |
Yildirim Besiktasta!!!!!!!!! Arkadaslar Ugur Yildirim seneye kartal!!! Hollandanin Heerenveen takiminda top kosturan Ugur gelecek sezon buyuk ihtimal Besiktasa transfer olacak! Daha demin yigenini gordum, bana o soyledi Nasil olur sizce? Sagdan guzel ortalar veriyor, sut teknigi gayet guzel... |
Süper bi haber dogruysa ama ben GSle anlastigini duydum. |
kim o ya? tanıtırmısınız arkadaşlar? geleceğimiz garanti altına alınıyor ama bugün için ne zaman gerçek transfer yapılacak? bugün şampiyon olamazsak yarın için yetiştirdiğimiz gençler zaten kaçacak. farzedin türkiyedeki 100 en iyi genç bizde ve şu anda oynadıkları takımlarında kiralıklar. hadi şimdi gerçek transfere konsantre olabiliriz açgözlülüğümüz bittiyse!!! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ordakiler inanmadi, ama gayet dogaldir:) Cunku hergun binbir turlu transfer haberleri cikiyor:) ben bana anlatilanlari buraya aktardim, kimseye yalan borcum yok! yakinda haber bomba gibi duser insAllah, en son gulen iy guler ozaman:) Besiktasinda bu tipte oyuncuya ihtiyaci var bence, mukemmel vurus tekniyi var adamin, ortalari super:) |
Alıntı:
|
haddii hayırlısı |
gel baba sende gel,bizde gelioruz arkandan zaten.. |
o kadar da büyütülecek bir futbolu yok bu adamın. sadece serbest vuruşu var oyun içinde hiç olmuyor. ha alınırsa fena olmaz |
Türkiye`de Saat: 02:34 . |