![]() |
arkadaşalar bu adam zidane geçti unuttunuz sanırım!!!!ama çıplak gözle izlemek gerekir diye düşünüyorum!!!! |
onun sadece adi var gelirse BERKANT gibi olur.. |
yok bea bize yaramaz bence |
arkadaşlar tigana istiyosa alsınlar |
bize top cambazı değil, takım oyunu oynayan futbolcu lazım.. |
Sağ kanattan iyi ortalar kesiyor,frikikleri bildiğimiz üzere muhteşem,bence çok süper bir oyuncu değil ama gelsin,yararlı olacaktır.Umarım Berkant gibi olmaz |
Tam bir kanat adami degil, hizli degil ve dripling yapamiyor, ama top teknigi cok iyi. Adam gecememesine ragmen cok iyi orta yapiyor ve bir duran top ustasi. Bence gelirse iyi olur, cunku yasi da genc ve kendini gelistirebilir, ama tek sorun kendisinin Galatasaray'li olmasi... |
ne kadar doğru ama hadi sende gel bea :) |
2.sınıf topcu bizim aili güneşten farkı yok ..alınmasın kesinlikle zaten g.saray forması giymiş gördüm ben bunu g.saraylı ibnenin teki bize gelmesin.. |
Sadece adını duyduk milli takıma çağrılmıştı milli takımımıza tercih etmemiş hollanda milli takımı seçmişti orada sadece bir maçta oynamış gazetelerden duyduğumuz kadarıyla hollanda milli takımda oynadığı için pişman olmuştu çünkü bir daha çağrılmadı çok iyi ir oyuncu olsa çağırırlardı herhalde bizim 2. sınıf futbolcuya ihtiyacımız bize 1. sıınıf kaliteli futbolcu lazım |
Türkiye`de Saat: 19:07 . |