![]() |
Alıntı:
|
arkdasalr itiraf ediyorum paris hiltonda benim seviglim:D onu besiktaslı yaptım :D |
Ramazan'a izin yok Ankaraspor'un talip olduğu Beşiktaş'ın tecrübeli file bekçisi Ramazan'a izin çıkmadı. Başkent temsilcisinin ara transferde renklerine bağlamak istediği Ramazan için teknik patron Tigana'nın olumsuz yanıt verdiği öğrenildi. Ankaraspor ise ısrarlarını sürdürüyor. |
bence runje oynicana ramazan girsin kaleye iyi isler yapar |
Ramazan Ankaraspor’a Kiralandı 01.02.2007 09:51 Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na gönderilen yazıda kalecimiz Ramazan Kurşunlu'nun sezon sonuna kadar Ankaraspor Kulübü'ne kiralandığı bildirildi. Ya şu adama bir şans vermedi hoca ... :mad: |
Ankaraspor kafayı yemiş olmalı HAKAN KİGSTON ve bir kalecileri daha var birde RAMO yu almışlar inş banko oynar ve sezon sonu geri döner. |
Ramazan gitti Korcan geldi BEŞİKTAŞ transferin son gününde kaleci Ramazan'ı Ankaraspor'a kiraladı. Tigana, "Runje ve Murat yeter. Kaleciler oynadıkça form tutar. Ramazan'ın körelmesini istemiyorum" diye yönetime rapor verince Ramazan gitti. PAF kalecisi Korcan A takımla idmanlara çıkmaya başladı. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
Alıntı:
|
Bence kiralık gitmesi onu tecrübelendirecektir.Ama bu adamın kalede nasıl oynadıını hiç görmedik ki.Belki şu ankilerin hepsinden daha iyidir.Ama glcek senelerde bir türk olarak kalemizi dolduracağı içn çok mutluyum.Bir yabancı kontejanıda rmzn sayesinde açılır inş. |
Bence biraz piştikten sonra uzun yıllar kalemizi koruyabilir die düşünüorm...Volkjandan daha iyi bir kaleci... |
Türkiye`de Saat: 04:53 . |