![]() |
BESİKTASFORUM HAMARAT KİM YARIŞMASI DİŞİLER GİBİ DELİKANLI KARTALLARDA BURAYA!!! Sevgili beşiktaşforumumuzun saygıdeğer dişileri öncelikle merhaba; Arkadaşlar forumumuzda bir yarışma yapılacaktır BESİKTASFORUM HAMARAT KİM YARIŞMASI bu yarışmaya katılmak isterseniz eğer 1 adet fotoğraf ve sizi anlatan ve hamaratlığınızı anlatan bir kompozisyon hazırlayıp bana özel mesaj yoluyla atarsanız sevinirim. Yarışmanın sonunda büyük ödülümüz vardır bilginize şimdi Herkes hamaratlığını göstersin bakalım!!! yarışma sonunda çok özel bir hediye vardır bilginize.:D:D |
offf katılamk istiyorum :D ne gibi hamaratlık yani ne türde bişey yapıcaz yada anlatıcaz acaba:) |
şimdi benim bu hamaratlık konusunda tartışmasız üstünlüğüm olduğundan diğer dişilerin önünü açmak daha güzel olcAk :D:D buyrun yarışın :P |
bende katılmak istiyorum ne tür hamaratlıkları yazcaz sen bi açıkla göndeririz biz sana |
KODLAMA YAPARIM GRAFİK ÇİZERİM SİTE AÇARIM (BÖREK AÇAMAM AMA İDARE EDİN ) MAĞARALI (FENER)SİTESİ HACKLERKEN ÇEKİLEN Bİ FOTOMU GNDERSEM SEÇİLİRMİYİM :d |
hadi bakalım hanginiz olacak birinci .iyide jüri kim ben bu işte gönüllüyüm gönüllü jüri olmammı :D:D |
KATILMAK İSTEYEN ARKADAŞLARIMIZ BANA ÖZEL MESAJ ATARSA DETAYLI BİLGİ VERİLECEKTİR. |
JÜRİ FORUMUMUZUN ÇOK KIYMATLI ÜYERLİNDEN OLUŞAKAKTIR. |
bu hamaratlık konusunda karar mercii kimlerden olusucak :p kara kartallardan mıı ?? :) |
BU BİR SIRRRRR HAHA HA |
Hadi bakalım yoğun istek üzerine konu değiştirilmiştir delikanlı kartallarımız dişilerden daha hamarat olduklarını iddia ediyolar mış:D hadi bakalım |
BÜTÜN KATILIMCI BAYAN ARKADAŞLARA SONSUZ BAŞARILAR... |
tabi ki en başarılı en hamarat benim :P Dishikartalım anlat şu yarışmanın koşullarını |
koşulları çok basit kendine güvenen ben hamaratım diyen herkes başvurabilir kompozisyon şeklinde hamaratlığını bir örnek vererek gösterebilirler bu bi yemek tarifi olsun yada kendine öz bi yemek tarifide olabilir tabiki sadece yemek konusunda değil temizlik de olabilir:D katılımcılar belli olunca bi anket yapıcaz forum daki bütün üyeler ankete oylama yapıcak ve 1.seçilecek eee tabiki byük ödülde var tabi bu bi SIR:D |
Ödülü çok merak ediyorum :) mesela katılımcılar dantel örtü vs ( hala yapan var mı bilmiyorum ) onlarında resmini çekebilir ve jüriye gönderebilirler değil mi sıla :) |
erkeklerde katılabiliyomuu?:D çok süper menemen yaparım :D onun özenle hazırlanışını yazarım bnde:D |
bende çok hamaratımdır çok güzel menemen yerimmmm.:D:D:D:D |
yalan olmuş |
hadi siz yapin da bizde test edelim ne dersiniz beyler hem erkekler jüriniz olsun bence bayanin bayan jürisi olmaz bizide düsünün yahu :D :D :D |
bu alemde tek kıral ankara çarşı |
hadi kartallar |
ben cok hamaratimdir soslu makarna rendelenmis kaşar peyniriyle süper omlet yaparim parmaklarinizi yersiniz benden soylemesi bir gün deniyelim isterseniz tava benden malzemeler sizden :D:D:D |
E OZAMAN İSMİNİ VE SOYSİMİNİ ALALIM |
ne tur hamratlık yaa yemek temızlık felan mı?anlamadım |
camda gordugumuz o sarmalar için başvurmassan tarih senı affetmes kartal_maria yoksa hala basvurmadın mıııı?????????? |
ewt bende gordum nedı o sarmalar hemen bsvur |
arkadaslar gormenız lazıdı accayıp ınce yaaaaa |
hadi bayanlar ve baylar gosterin hamaratliginizi |
OOOOO ÇOK GUZEL MAHARETLERİM VARDIR NASIL KATILIRIM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM |
Şimdi liste yapıyorm baktım fazla katılım yok bende katılıyım bari:D 1-) Disi_KaRTaL_ marşfetlerm temizlik ,bulaşık,yemek,(ne iş olsa yaparım abi:) 2-)süleyman.03.zehir çok hamaratlı olduğunu iddiayla söylüyor:) 3-) Jasmin aslında oda çok iddialı ama belli etmiyo:D |
bende mi katılsam sondan birinci olurum hrehalde:D |
Hergün yaptığım iş ama katılmıyacağım katılanlara başarılar.. |
Türkiye`de Saat: 20:58 . |