![]() |
Sheva’dan Milan'a veda mektubu... Milan’la yollarını ayırma kararı alan ve ismi Chelsea ile anılan 'Tilki' lakaplı Andriy Shevchenko, Milano ekibinin taraftarlarına veda mektubu yazdı. Milan'ın ikinci başkanı Galliani ise 'İngilizce İtalyanca'yı yendi' diyerek Sheva'yı ikna edemediklerini açıkladı. Böylece, 1998-1999 sezonunda Dinamo Kiev formasıyla Şampiyonlar Ligi gol kralı olduktan sonra geldiği Milano'ya vedasını kesinleştiren 29 yaşındaki oyuncu, "Hayatım için çok zor bir karar aldım. Bir insan olarak ailemin tercihlerini de dinlemek zorundayım, çocuklarımın İngilizce öğrenmesini istiyorum. Milan her zaman kalbimde yer alacak'' ifadesini kullandı. Takımla hiçbir sorununun olmadığını söyleyen yıldız oyuncu "derdim kesinlikle para değil" dedi. Yıldız oyuncunun Amerikalı manken eşi ayrılma kararında en büyük etken olarak görülüyor. Sheva'yı kulüpte tutmak için bütün kozlarını oynayan ve önceki akşam teke tek yaptıkları görüşmede Ukraynalı oyuncuya sözleşmesini 2011'e kadar uzatma teklifi sunan ikinci başkan Adriano Galliani ise, çabalarının sonuç vermediğini ve transfer için Chelsea'yle irtibata geçtiklerini açıkladı. Shevchenko, 'Kızılkaralar'la 2003 yılında Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu yaşamış, İtalya liginde ve İtalya Kupası'nda yine birer kez zirveye çıkmıştı. Shevchenko, Milan formasıyla toplam 173 gol kaydetti. Shevchenko’nun gelecek sezon Chelsea forması giymesine kesin gözüyle bakılıyor. Chelsea Sheva için 35 milyon pound veriyor ancak, Milan bu transfer karşılığında Gallas'ı istiyor. |
Ne kadar düsünceli bi baba, cocuklari ingilizce ögrensin diyemis. Kisacasi para agir basti. Ama yakisir Chelseaye. |
İtalyada ingilizce ögreten okul yok galiba :) baska klube gitseydın be sheva |
Sheva'dan hiç beklemezdim,Maldini'den sonra kaptandı zaten,Van Basten gibi Milan'da bırakmalıydı,bazı şeyler paradan daha değerlidir.Hakkaten Sheva'dan beklemezdim. Grazie Sheva"Il Volpe" per tutto |
Abi bende olsam Chelsea ya giderdim artık Milan devri kapanmaya basladı takımı bir türlü genclestiremediler ve cok sıkıcı futbol oynuyolar..Chelsea tam Shevchenko luk... |
abromovich cikdirti artik yorum yok |
Shevchenko'dan veda mektubu Shevchenko'dan veda mektubu Milan'ın ikinci başkanı Galliani ise 'İngilizce İtalyanca'yı yendi' diyerek Sheva'yı ikna edemediklerini açıkladı. Böylece, 1998-1999 sezonunda Dinamo Kiev formasıyla Şampiyonlar Ligi gol kralı olduktan sonra geldiği Milano'ya vedasını kesinleştiren 29 yaşındaki oyuncu, "Hayatım için çok zor bir karar aldım. Bir insan olarak ailemin tercihlerini de dinlemek zorundayım, çocuklarımın İngilizce öğrenmesini istiyorum. Milan her zaman kalbimde yer alacak'' ifadesini kullandı. Takımla hiçbir sorununun olmadığını söyleyen yıldız oyuncu "derdim kesinlikle para değil" dedi. Yıldız oyuncunun Amerikalı manken eşi ayrılma kararında en büyük etken olarak görülüyor. Sheva'yı kulüpte tutmak için bütün kozlarını oynayan ve önceki akşam teke tek yaptıkları görüşmede Ukraynalı oyuncuya sözleşmesini 2011'e kadar uzatma teklifi sunan ikinci başkan Adriano Galliani ise, çabalarının sonuç vermediğini ve transfer için Chelsea'yle irtibata geçtiklerini açıkladı. Shevchenko, 'Kızılkaralar'la 2003 yılında Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu yaşamış, İtalya liginde ve İtalya Kupası'nda yine birer kez zirveye çıkmıştı. Shevchenko, Milan formasıyla toplam 173 gol kaydetti. Shevchenko"nun gelecek sezon Chelsea forması giymesine kesin gözüyle bakılıyor. Chelsea Sheva için 35 milyon pound veriyor ancak, Milan bu transfer karşılığında Gallas'ı istiyor. |
|
yürrü be chelsea:) kim tutar seni |
shevko da kolpa çıkmış desenize...hiç yakıştıramadım |
Bnce Sorun War Bu Ayrilmanin Ardinda Abi Bole 1 Bahane Olmaz Cocuklarim Ingilizce Ogrensin Die Gidiyorum Ingiltereye Koskoca Italyada Ingilizce Egitim Weren Okul Yada Kurs Ne Bilim Baska Bir Mekan Yok Mu? Bence Kesinlikle Bunun Ardinda Baska Bsy War! |
adamın karısına parkta çocuklarıyla beraberken bi şeyler yapmışlar sanırım böyle bi şey çıkmıştı gazetelerde ama b olmasa bile bence para için değilde italyada yaşamak istemediği için bırakıyor gibi geldi bana zaten milan yeterince para veriyor ona |
beşiktaşımızada böyle futbolcular alırız bir gun işallah |
işallah beşiktaşımızada böyle futbolcular alırız bir gun işallah |
tümörün ukraynalı versiyonu |
sırf çocukları ingilizce öğrensin diye gidiyormuş ingiltereye eşi ameriklıymış o öğretemiyormumuş?? |
Semboller takımlarında kalsın hiç bi yere gitmesin sheva ayıp etti |
kendisini satti |
hayirli olsun.... baska ne diyelim ki darisi bjk mize |
Helal Seve Terry Lke Ayni Takimdasin Beeeeeee |
en azından adam milandan başka takımda oynamam askerlik sorunumu çözün boş kağıda imza atarım demedi.bence aynı kefeye koyduğunuz adama bi bakın ne yapmış diğeri ne yapmış.kırmamak için bahane üretmiş.shevyi gel buraya burdada iyi ingilizce öğrenir senin veletler. |
abi bu adam oynayamaz ıngılterede göreceksınız ayagını kırarlar orda yanlıs yaptı bence |
nie öle dionuz abi anti-chelsea limisiniz. gitsin adam bütün hayat orda mı oynucak. o dasıkıldı juve nin arkasında olmatan adam şampiyonluk istiodur. manu ya gitseydi daha iyi olurdu. arsenale gitmesinde. hayırlı olsun nedielim |
Ingilterede Oynamak Başka Olur Tabii |
Sevanin ingilterede gösterecegi performansi cok merak ediyorum.. Gercek bi yıldızsa ingilterede de basarili olur... |
para işte ne yapcan |
abi bu chelsea de abramoviç bırakana kadar bu transferlerin ve kupaların sonu gelmez |
Türkiye`de Saat: 21:59 . |