![]() |
Bu salağı kim aldı ya! Evet arkadaşalr Diatta öküzünden bahsediyorum sağolsun rekorumuzda ortak olan isimlerden SIĞIR 4 gol senden tebrikler TAMAM SEVİCEZDE BU SKORLAMI |
Hakan Arıkan kazmasını kim aldı asıl.Ulan Orkunla dalga geçiyorduk birde.Orkun buna 5 basar be... |
Aynen katlıyorum diatta hakkıdnaki yorummlarına ben oynasaydım ********in daha iyi oynardım en azından ruhumla oynardım ruhsuz p...k |
Diatta'ya gelene kadar Ooooo... |
beyler diattayı boşverin asıl cisse malını kim aldı herif 90 dakika boyunca geriden bir tane oyun kurmadı bide rakibe asist yaptı ilk golde. offf offff nedir bu mallar topluluğundan çektiğimiz |
demirören adında birisi var o aldı. ALLAH'ından bulsun. |
diattaa Ertuğrulun eseridir. menjeride Ertuğrulun arkadaşır. haa... bu arada higueninde menejeride o ne hikmetse... ERTUĞRUL BOŞ HOCASIN |
hakan la diatta nın yakınlarının tel nolarını istiyolar zaten :D |
aaa bide ibrahim toraman varki evlere şenlik türkiyede mevkiimin en iyisi benim diyo ama daha topu uzaklaştırmayı bilmiyo |
s.a arkadaşım lütfen şu Hakan Arıkan a laf söylemeyin o defansla o kadar oluyo.bana göre sadce bi golde hatası var.sizin defansınızda ibrahim üzülmez diatta gibi kalaslar olduğu sürece bu goller olur |
Alıntı:
|
madara olduk resmen :( arkadaslar bende bi dişi kartal olarak acayıp moralım bozuk :( hakana deli oldum onun yerıne bı odun koysalarmıs en azından aa odun der gecerdık ama gerizekalı resil etti bizi.. adamların kalesıne 1 kere bile yaklasıp onları korkutamadık:( o adam oldugu surece çok uzulerek soluyorum bız daha cokkk goller yeriz :( kartal ağlıyorrr :(( |
bu salaklar yüzünden bir saattir kac kisi arati beni telefonlarada cikmiyorum artik, rezil olduk, yönetim istifa |
tam bir rezıllık adam ya.. mac boyunca sahada yoktu hiç bi etkısı olmadı |
arkadaşlar heralde reina maçtan sonra duş almamıştır bide kalece kıyafeti yıkanmaz bi kere yere yattı çünkü |
Hayatımda Bu Kadar Kahrolduğumu Hiç Hatırlamam Umarım Bu Son Olur. Hakana Gelince Üstündeki Formanın Değerini Kıymetini Ruhunu Evine Gidince Bir Analiz Etsin. O Formayı Bir Karşısına Alıp Baksın Sonra da Nasıl Beşiktaş a O Kutsal Formaya Layık Olabilirim'in Hasebını Yapsın YüzYıllık Bir Takımın Kalesini Koruyan Adam Öyle Her Topu Sektirme Gibi Bir Lüks e Sahip Değildir..! |
:( bende tel kapattım.. msne girmeye bile yüzüm yok.... butun bjklı arkadaslarım tel kapatmıs.. bukadar resil olmayı haketmedık yaa :( |
bence futbolcular maçtan sonra 8-0 üzülmediler onlar giden 20 bin dolar pirime acımıştır. |
:( bizim taraflara cok acıdım orda.. aglıolar bide birtanesı hala carsı atkısını acmıs orda duruo cok uzuldum falla... |
ARKADAŞLAR BU KADROYLA BİZ TÜRKİYE LİGİNDE BİLE YETERSİZ Bİ TAKIMIZ AVRUPADA NE BEKLİYORUZKİ. BENCE BİZ TARAFTARLAR OLARAK ÇOK BÜYÜK BEKLENTİLER İÇİNE GİRİYORUZ SONRA HEP HÜSRAN YAŞIYORUZ |
ULAN BETERİN BETERİ VARMIŞTA YENİ ANLADIK |
ewet diatta kesinlikle beşiktaşın oyuncusu değil ve olamaz buna bende katılıyorum aklın yolu bir |
tamam sevinmek için sevmedik ama bu kadarda olmazki yaa birazda sevinelim dünyanın en büyük taraftarlarının sevinmeye hiçmi hakkı yok |
hay allah belasını versin diattasınında yönetiminde oyuncularında alayınında allah belasını versin üzüldüğümüz şey beşiktaş elden gidiyoda kimse dur demiyo lanetler olsun tüm yönetime |
Alıntı:
dayı sizin oralardan alınmaz da bu kaleci nerden alınır sen cordoba gibi adamı s... et takımdan sonra ciğerci kedileri gibi baq gol yemeyelim die lanet olsun ya |
arkadaslar bosuna oyunculari teker teker suclamayin hepside suclu,, olan ertugrul hocayla bize oldu,, uzulen biziz onlar yan gelip yatsinlar paralari alsinlar... |
Alıntı:
|
allah aşkına bugün iyi olan kim vardiki hepsi berbattı hayatımdan beşiktaşlıolmaktan bu geceki kadar utanmamıştım. benim için demirören istifa edinceye kadar beşiktaş bitmiştir..... bundan sonra yaşamla ölümü ayıran çizgi siyahla beyazı ayırdırdı |
Alıntı:
|
diatta hakan arıkan ertuğrul sağlamı ben olsam anında yollamıştım cisse ve tello en isabetli transferler |
kalecilere dünyanın parasını verdik bize birtane bile maç almadılar.hakan asist kralı oldu kaçmaçtır.. |
benim babam da dahil olmak uzere baba tarafım fenerbahcelii anne tarafım galtasaraylı ama ben alayına ısyan besıktaslıyım... ıyı gununde herkes gurula soler ama ben bugunde solemekten utanmıyorum sapına kadar besıktaslıyım...futbolcular gelır gecer...yonetım gelır gecer ama bu ask asla bıtmez... gercek besıktaslı oldugunuzu bugun gosterın... |
Türkiye`de Saat: 17:08 . |