![]() |
kendimden utanıyorum çok sevince acı da çok oluyor bu lekemizi nasıl temizleyeceğiz tek yol ölüm! |
Omuzlar dik, başlar yukarı. Oyuncular, teknik direktörler, yönetimler gelir,geçer. Biz formasına, renklerine aşığız. Bırak sen değil, o formanın hakkını veremeyenler utansın. |
ewt arkadaşlar.bizim aşkımız formaya.. gitmesi gerekenleri GÖNDERELİM ama BEŞİKTAŞLILIĞIMIZDAN UTANMAYALIM. |
beşiktaslılıktan utanma olmaz ama bu macı izle gelde utanma elde deil ya ... rekor kırıldı ya bu nolucak |
Arkadasim kendine utanma sen bir besiktasli olarak gurur duy. Sen gecen hafta tum dunya spor kamuoyunu tarafindan ovgu ile anildin. Biz dunyanin en iyi taraftar grubuyuz we bununla ovun gurur duy birak 8-10 tane golu kim yediyse onlar utansin, utansinlar biz dunyanin en buyuk taraftar grubuna layik olamadik diye... |
Alıntı:
|
neden utaniyorsun? futbolcular utanmuyor biz niye utanalim. |
valla üstümdeki formadan utandım maçtan sonra bi daha nasıl giyecez gururla o formayı rezil ettiler bizi farkta yener ama bu tarihi bir fark biz bu şekilde tarihe geçmeye yakışacak bir takım değilizzzzzzzzzzz |
iyide arkasaşlar yenilginin de şerefilisi vardır bu rezalettir allahımya |
HERZAMAN BEŞİKTAŞ ÖLÜMLE YAŞAMI AYIRAN ÇİZGİ SİYAHLA BEYAZI AYIRAMAZ Kİ... BİZİMKİSİ KARŞILIKSIZ AŞK SEVİNMEK İÇİNDE SEVMEDİK... herzaman heryerde hangi durumda olursak olalım biz ölümüne beşiktaşlıyız... başlar öne deil yukarı kaldırılmalıki kıskananlar çatlamalı... bizim taraflar gibi hiçbiri arasalar bulamazlar.... LADİES OF BEŞİKTAŞ |
Alıntı:
kesinlikle katılıyorum işte bu konuya en iyi cvp budur . yoksa beşiktaşın nice avrupa hezimetinde bile taraftar takıma sahip çıkmıştı . ama bu kabul edilemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeezzzzzzzz |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ARKADASLAR YENI UYE OLMUSLARA DIKKAN EDIN,, DOLDURUSA GELMEYIN!!!! |
bende senden utanıyorum ozaman aynı takımı tuttuğumuz için ... |
AYNI TAKIMI TUTMADIGIMIZ BELLI,, MUHATTAP ALDIGINIZ KISILERE DIKKAT EDIN DOLDURUSA GELMEYIN!! |
gülocan senide tebrik ederim soğukkanlılığın için yapıcısın her konuda bravo .. |
haytımda ilk defa beşiktaşlılığımdan utandım 15 gün önce nekadar beşiktaşlıysam şimdide beşiktaşlıyım ama gercekten utandım bu gün bu acıyı yaşadıktan sonra demirören istifa etmeden bu takımla ilişkimi kesiyorum artık demirören bırakıncaya kadar ben yokum |
gulocan, bana bak oyle ters tarafa bakarak konusma, acikca soyle sen BESIKTASLI degilsin diye. benim Besiktasliligimi kimse sorgulayamaz, ulkemden 4000 km uzaktayim ama Besiktasliyim. |
sana demedi zaten balboa anlayan anladı onu .. sadece kendinden utanan arkadaşlara söyledi o lafı |
3-0 dan 3-3 valerangayı 2-0 dan 2-2 malmöleri gördüm6-0 bile gördüm ama bugünkü kadar kahır olmadım |
Alıntı:
BEN SANA NE DEDIMKI KARDESIM,, BENDE 10 000 KM UZAKTAYIM BENDE HALA BESIKTASLIYIM,, ORTAMI YUMSATMAYA CALISIOM,, GERGINLIGI GIDERMEYE CALISIORUM,, SANA NE DEMISIM BEN BURDA.... |
Hayatımda ben bu denli rezillik görmedim!Yeter artık Başkan yeter.Bazen çok sevgi iyi değildir derler.Biliyoruz BEŞİKTAŞ'ı ne kadar sevdiğini ancak kötüye götürüyorsun bizi.Lütfen artık bu sevginle bırak takımı LÜTFEN... |
NE SEVGISI YAA ADAM PARASINI DUSUNUYOR PARAMI VERIN GIDIYIM DIOR... |
Alıntı:
NOT:Gerçi ben 40milyon$ verdiğinide düşünmüyorum açıkçası... |
valla onun onceki besiktasliligina hic bir sey demiorum parayi verdi ALLAh razi olsun sevgisinden yapti ama eer hala seviorsa biraksin parayi gitsin,, sence yuzsuzluk degilmi bu?? benim param olsa o paranin binlerce katini verir sonrada geri istemek gibi bi dusuncem olmazdi,, cunku ben gercek besiktasliyim.... |
Alıntı:
Eğer ki 1 milyar$ lık kişi isen susar vede paranı almadan çıkar gidersin.Bunun sevgi ile aşk ile alakası yoktur.Kimsenin karnını doyurmuyor futbol.Dolayısı ile maddi olaylarda emin ol yaşamadan bazı şeyleri bilemezsin. |
valla belliki sizin dusunceniz baska benim dusuncem baska benim okadar param olacakta,, verdigim parayi geri isteyecem,, valla besiktasimin ii olmasi paradan once gelir benim icin,, zamaninda bende para sIkIntIsI cektim ailemle beraber tek ekmegi bolustugumuz gunler oldu... bence paranin hic onemi yok... |
Bizi bu hala düşüren YÖNETİM Utansın...! |
rezil olduk :( üzüntüden uyuyamadım. |
bende uyuyamadım |
isterse 100-0 yenilsin bu sevda öyle iki maçla bitmez. SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİM ULAN! |
Alıntı:
|
peki yenince sevinniyoruz da yenilince neden takımı kötülüyoruz takımı yarı yolda bırakmak gibi bişey bu |
Kendinden mi utanıyorsun ? hadi yol al canım sizin gibiler yüzünden bu haldeyiz 10 olsa ne farkeder... |
beşiktaşlılık bizim hayatta en önemli gurur kaynaklarımızdan biri.hatta belkide birincisi.beşiktaşlılıkla ancak övünç duyulabilir,ama ortadaki bu büyük rezaletide hiç kimse görmezden gelmesin.bize böyle bir acıyı yaşatmaya kimsenin hakkı yok.sahada ruhsuzca dolaşan bütün oyuncular,teknik heyet ve tabi en başta demirören yönetimi,derhal bırakıp gitsinler.beşiktaş sahipsiz değildir,hemen kongre kararı alınmalı,genç oyuncular hariç,hepsinin sözleşmesi feshedilmeli.sen 15 gün önce yendiğin takımdan 8 tane gol yiyorsun,böyle kepazelik olmaz.gücün olmasa tamam,peki nasıl yendin o zaman liverpoolu.paf takımıyla çıksak en bu kadar yemezdik.en azından adamlar acır da atmazdı.kimsenin yüzüne bakamaz hale geldik bu onursuzlar sayesinde.birde maçtan sonra utanmadan forma değiştiriyorlar.ilerde çocuğun sorduğunda,baba bu ne forması diye,nasıl cevap vereceksin?evladım,biz bu maçla şampiyonlar liginde rekor kırmıştık.onun anısına saklıyorum mu diyeceksin?******** herifler,ben olsam orda yer yarılsada içine girsem derim,nasıl taraftarımın karşısına çıkarım derim.ama adamların umurunda değil,birde yalakalık yapıyorlar liverpoollulara.ama hata bizde,her koşulda destek verirsek,haketmedikleri halde bu kadar sahiplenirsek olacağı bu tabi.sevinmek için sevmedik,doğru.ama utanmak,rezil olmak,yerin dibine girmek içinde sevmedik... |
bu yazıyı yazan arkadaş Bende senden utanıyorum ezik |
utanıyosan tutma beşiktaşı. Tövbee tövbeeeeeeeeeee |
Türkiye`de Saat: 22:25 . |