![]() |
Arsenal Nuri'nin peşinde İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal Borussia Dortmund'da bu sezon oynadığı futbolla alkış alan Nuri Şahin'i transfer etmek için Alman kulüple görüşmelere başladı. İlk görüşmeler sonucu Borussia Dortmund'dan olumlu sonuç alamayan Arsenal'in daha büyük tekliflerle geleceği öğrenildi. Arsenal Borussia Dortmund'a milli futbolcumuz için ilk olarak 2 milyon paund önerdi. Haber: Ahmet Sivaslı / Superspor.com http://www.superspor.com/i/b.gif Kaynak : SuperSpor.com |
Gitsin Arsenal'de daha çok gelişir,İngiliz-fransız futbolunu da kapar 15 sene milli takımımız rahat eder.Keşke BEŞİKTAŞ'ımıza gelse tabi o ayrı konu |
Bence daha cok erken. Daha Dortmundda dogru dürüst 90 dakika cok az oynadi bence. Biraz daha gelissin o zaman. Bu arada gidemez zaten cünkü okulu Dortmundda, bitmeden Dortmund salmiyormus. Ama gercekten cok iyi bir oyuncu. |
Nuri milli maclarda cok iyi performnas gösteriyo ama Arsenal gibi bir takımda onu görmeyi cok isterim ne de olsa benim takımım..:D |
Bence Arsenal'de Dortmund'da bulduğundan daha fazla şans bulur,Arsene wenger gençleri direk sahaya süren bir hoca Fabregas 17 yaşındayken ilk 11 oynamaya başlamıştı.Nuri gitsin oraya yakışır. |
Beşiktaş lı bi yetkili söylemişdi adını hatırlamıyorum Rıza Calımbaya önerilmiş her konuda anlasılmıs ama Rıza Hoca ıstememişdi Nurı yı |
çok komik bir rakalmla gitmişler 2 milyon paund adama dalgamı geçiyon derler dortmund 20 milyon eurodan bahsediyordu :) acak artık öyle büyük kulüplerde görmek isterim türk futbolcularını |
Bncede Gitmesi Ii Olur! |
bize gelmeyecekse nereye gidirse gitsin beni ilgilsneidrmez :D:D |
Walla Arsenalİn İstemesİ Bİle Gurur Verİcİ |
Türkiye`de Saat: 02:25 . |