![]() |
eger 2maçı kazanırız gruptan çıkıyoz çünkü liverpool 2 maçıda kazanmak zorunda |
grupdan çıkarmıyız çıkmazmıyız bilmiyorum ama o 8-0 lık sonuçtan sonra artık futbolcuların bi şekilde şu taraftara kendini affettirmesi gerekir ve ben bunu yapacaklarına da inanıyorum.son 2 maçıda alacaz,inanıyorum. |
8-0 dan sonra bence almaları lazım bu maçı taraftarın gonlunu alsınlar geri ayrıca maç biletleri kaç para onu nerden oğrenicem |
zaten bunuda alamazlarsa gitsinler evlerinde otursunlar |
bencede alsınlar kırgın olan besıktas taraftarına hedye etsınler artık yha |
marsilya belki teknik acidan bizden cok iyi degiller fakat bizi fizikmen ezecekler ve bizim defans yine o kadar kötüyse en az 0-2 olur yoksa belki tek farkla kazaniriz |
biz bu macı kazanmaktan başka care yok cünkü eyer bir bereberlik bile biz uefa gidemiyoruz ondan dolayı biz bu macı kazanmalıyız kazandık mı porto macıöyle bir maca cıkıyoruz ki kazanırsan sampiyonlar ligi katılıyoruz |
8-0 dan snra zor bi mac olucakbu maca cıkp en az 5 atmamız gerek yoksa .... zati yenemessek bitiyo ne uefa nede şamp. ligi |
beşiktaş liverpool yenilgisinden sonra kesin marsilyayı yener affetmez inönü stadında |
kapalı üst:150 kapalı alt:100 yeni açık:45 yada 50 eski açık:45 ytl oluyo şampiyonlar ligi maçlarında ama kapalı alt bileti çıkmıyo.boşuna arama. |
Türkiye`de Saat: 14:41 . |