![]() |
ya insallah iki macida kazaniriz ama sampiyonlar ligine devam etmek para yönünden iyide birde düsünün gelcek turda barcelona yada manchester yada arsenal düserse bir hezimet daha yasamayalim ben marsilyayi yenecegimizden eminim portoyuda yenebiliriz cünkü inönüde portoya karsi nerdeyse tek kale oynadik son saniyedeki sansizligimiz bizi yakti |
bu bisi cikis macimis olur 3 ataris diyorum ben |
BU MAÇ BJK 2_MARSİLAY 1 UNUTMAYIN GOLLERDEN BİRİNİ HİGUEN ATACAK :damnmate::damnmate::damnmate: VE BU ADAM ÇOK İYYYİ KIYMETİNİ BİLSİNLER |
marsilya rahat biz stresliyiz o açıdan zorlu olacak ...taknik analize geçersek gerets galatasarayda oynadıgı sitemi marsilyada oynatmıyo.izledigim maclarda genelde 4-5-1 kontratak oynatıyo... bizim savunmanın halide oratada ..onun için ben biraz endişeliyim....inşallah yeneriz... |
bu maçı mutlaka almalıyız .... taraftara kendini affetmek istiyorsa maçı mutlaka almalı... ve de bu maçı njk 'nın alacağına inanıyorum.... |
Alıntı:
Bende tam tersini düşünüyorum.Taraftar boğar Kartal uçar.Boğazımız yırtılana kadar bağırıcaz o maçta.Herşey Beşiktaş için. |
bence beşiktaş bu maçı alır |
3-1 alırız diye içime doğuyor. Eğer öyle olursa da bizi kimse tutamaz. İkinci devre bütün derbiler İnönü de ne de olsa :) |
bu maçı alıcaz |
kartalım bu macın üstesinden gelicek inş |
Türkiye`de Saat: 01:53 . |