![]() |
Walla bi oftaş galibiyetinin ardından marsilya galibiyeti gelirse herseyin üstü kapanır.Futbolcular,yönetim,teknik heyet dahada rahatlar.Onun için futbolcular biraz olsun rahatlamak istiyorlarsa bu maçı alsınlar.Gerisi onlar içine kolay olcak.Stres kalkıcak birkere... |
Her şekilde alıcaz bu maçı canlarını ortaya koyucaklar diye düşünüorm.Taraftar hesabı yani... |
oftaş maçındaki oyundan sonra marsilya yı yenmek çok zor.Pozisyon bulamıyoruz. çok kötü oynuyoruz. Ertuğrul hocada sadece laf üretiyor başka icraati de yok. her milli maç arasına yakınken verilen arayı en iyi şekilde değerlendireceğiz,açıklarımızı telafi edecğiz,güzel futbol oynayacağız.Maçı izleyeyenlere seyir keyfi olan mücadeleci takım izleteceğiz diyır fakat uygulama hala sıfır.Takıma sahip olamıyor. |
kazanacağız buna inanıyorum |
günaydın |
Alıntı:
|
bu maç 3_2 bizim varmı ötesi:love: öyle bir aşkki besiktaşk |
benim anlamadığım beşiktaşlı duruşu deniliyor ama azıma bile almak istemiyorum 8-0 nasıl olur anlamış değilim. Diyeceğim şudur ki azimle s.çan taşı bile deler koysunlar yüreklerini ortaya bakın nasıl gruptan çıkılıyor izlesin herkes. Birtek toramanın ve tellonun ruhuhla yürümez bu takım herkes kendine çeki düzen vermeli hangi formayla sahaya çıktıklarını ve onun ne kadar kutsal olduğunu bilmeli. SAYGILAR |
pardon çok ayıp ettim bobo yu unutmuşum |
bu maçı alacağız başka yolu yok inşallah futbolcularda böyle düşünüyorlardır |
Türkiye`de Saat: 22:36 . |