![]() |
Bravo Mustafa! Mustafa'dan jest Teknik heyetin kalmasını istediği Mustafa Doğan, kulübün bu tavrına bir jestle karşılık verdi. İki sezondur Beşiktaş formasını giyen tecrübeli savunma oyuncusu, boş mukaveleye imza atarak, tatile çıktı. Çeşitli teklifler olmasına rağmen Beşiktaş'ta kalmayı tercih eden Mustafa Doğan’ın "Beşiktaş’ta çok mutluyum. Burada hiçbir sıkıntım yok. Benim için para önemli değil, durumum ortada. Hakedeceğim miktarı istediğiniz şekilde yazın. Bunun kesinlikle lafını bile etmem. Bu sezon inşallah şampiyonluğu yakalayacağız" diye konuştuğu belirtildi |
italyada tomassinin aldığı paradan fazlasını verecek değiliz:D Helal sana mustafa;) |
yakışır mustafa zaten çok düzgün kişiliği olan tam bir profosyonel bir futbolcu bu çocuk |
Ne kadar kazma da olsa:D bu takıma bir cok kişiden fazla katkı yaptıgı bir gercek bu yüzden aldıgı para helaldir ona cok da düzgün kişilikli biri gökan abi haklı aferin Mustafa hep böyle... |
Ben bastan hic sevmezdim ama adam oldu. Valla bravo kendine yakisani yapmis bence. |
Tbrkler Bos Mukawele He Simdi Bjk Oraya Istedigi Maddeleri Ekleyebilir Mi ?:D |
MADALYA VERSEYDİNİZ , ADAMIN PAZARLIK GÜCÜMÜ VARKİ... |
başka yerde oynayamaz ki.. |
ben bundan önce ki m doganla alakalı yazımda m doganın eziklere attıgı golle hakkını verdigini söylemiştim bu haraketiylede beni haklı cıkardıgı icinm.dogan teşekkur |
Türkiye`de Saat: 15:06 . |