![]() |
Gilberto da Silva Transferi ve görüşler Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta, Başkan Yıldırım Demirören ve İkinci Başkan Murat Aksu, İstanbul'a gelen teknik direktör Jean Tigana ile görüştü. http://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/1599053.jpg Görüşmede Tigana'nın, Başkan Yıldırım Demirören’e "Benim için önemli olan kulübün mali durumunu zora sokmadan transferleri yapmak. Kulübü büyük maliyetleri olan transferlerden uzak tutmak benim için görev. Ancak kadrodaki güç dengelerini oluşturmakta benim asli görevim" dediği öğrenildi. Fransız teknik adamın Demirören’den özellikle Delgado ve Almaya’nın Hertha Berlin takımında forma giyen Gilberto Da Silva’nın transferinin istediği açıklandı. Transfer bütçesinin çok aşılmamasını dile getiren Fransız teknik adamın " Bobo’nun bonservis bedeli çok yüksek ise bu transferde kiralık uygulamasına gidilebilir. Ya da size verdiğim listenim ilk sıralarında yer alan İngiltere forma giyen Wigan’lı Roberts’ i alabilirsiniz. Ancak sizden Delgado ve Gilberto için fedakarlık bekliyorum" dediği gelen haberler arasında. hürriyet |
bu adam işi bilor ama bakalım bizimkiler alabilecekmi bu adamları |
Gilberto + Klebersson + Nobre = ??? |
Gilberto gelirse cok is yapar. |
gilberto silva deyince arsenal deki zannettim sevinmiştim bu adamı tanımıom bilgisi olan varsa ... |
gilberto da silva ne gerek yaa ali tandoğanı oynatın daha iyi doğru dürüst yabancı alsalar bari... |
Alıntı:
|
Gilberto+delgado |
Tigana’nın adamı: Gilberto http://www.e-kolay.net/fanatik/images/trans.gifFransız hoca Tigana Başkan’dan şunları istedi: 'Kampa kadar Delgado ve Bobo’yu bitirin. Hertha’dan Gilberto’yu isterim...' 30.05.2006 Bakan Tapie devrede Beşiktaş’ta gün çok can sıkıcı bir gelişmeyle başladı. Sürpriz bir şekilde İstanbul’a dönen Jean Tigana, işyerinde buluştuğu Başkan Yıldırım Demirören’e şok teklifi aktardı. Tigana, iki gün önce Marsilya eski başkanı ve Fransa eski Spor Bakanı Bernard Tapie’nin evine geldiğini, kendisine Marsilya Kulübü adına çok cazip bir öneride bulunduğunu vurguladı. Demirören’i kırmadı Tapie’ye, “İki yıllık sözleşmem var, ancak sizin için en azından gidip bu konuyu başkanımla görüşeceğim” karşılığını veren Fransız hoca, Demirören ile masaya oturdu. Başkan, “Sizi istemeleri gayet doğal. Ancak biz, iki yıl daha sizinle çalışmak üzerine program yaptık. Konuyu hemen iletmeniz hoş. Kesinlikle kalmanızı isteriz” dedi ve Tigana, Marsilya defterini kapattı. ‘Kily&Kapo pahalı’ Zirvenin bu andan itibaren tek gündem maddesi transferdi. Şimdiye kadar alınan oyunculara övgü yağdıran Fransız teknik adam, 20 Haziran’da başlayacak kampa kadar Mattias Delgado ve Bobo’nun işlerinin de bitirilmesini istedi. Kily Gonzales ve Olivier Kapo hakkındaki görüşmeler hakkında bilgi alan Tigana, ikisini de pahalı buldu ve yeni bir yıldız önerdi. Hoeness ile temas Tigana, Hertha Berlin’de top koşturan Gilberto’nun çok daha düşük bir maliyetle transfer edilebileceğini söyledi. Bunun üzerine Hertha Menaceri Uli Hoeness ile direkt temasa geçildi. Bursaspor’dan Serdar Kurtuluş ve Antalyaspor’dan Burak Yılmaz’ın 20 Haziran’da Ümraniye’de olmasını talep eden başarılı hoca, Ali Güneş’in kalmasına da onay verdi. GİLBERTO KİMDİR? Adı: Gilberto Mello da Silva Ülkesi: Brezilya Doğum tarihi: 25 Nisan 1976 Doğum yeri: Rio de Janerio Boyu: 1.81 Kilo: 78 Mevkii: Orta saha Takımı: Hertha Berlin |
tigana guven veriyo arkadaşlar |
Gilberto da Silva Melo’yu biraz tanıyalım: Kartalseverler, Gilberto hakkında ufak bir araştırma yaptım: Gilberto da Silva Melo’yu biraz tanıyalım: Tam İsim: Gilberto da Silva Melo Doğum : 25.04.1976 Doğum Yeri: Rio de Janeiro [ RJ ] Boy: 180 Kilo: 78 Oyn Kulup: Hertha Berlin Mevki: Sol-kanat; sol-geri Web-sitesi: http://www.gilberto6.com.br Oynadığı Kulupler: 1993-1995: América-RJ-Brezilya 1996-1998: Flamengo-RJ 1998-1999: Cruzeiro-MG 1999-2000: Inter di Milano - Italya 2000-2001: Vasco de Gama-RJ 2002-12/2003: Grêmio-RS 01/2004-30/06/2004: São Caetano-SP 01/07/2004: Hertha Berlin - Almanya Kupalar Guanabara Kupası: 1996, 2000 Rio de Janeiro's Kupas: 1996 Conmebol Kupası: 1996 Rio de Janeiro Eyalet Ligi: 1998 Brazilian League: 2000 Mercosul Kupası: 2000 São Paulo Eyalet Ligi: 2004 Copa America: 2004 Konfederasyon Kupası: 2005 http://www.sambafoot.com/en/videos/ adresine videoları seyredebilirsiniz. Gilberto’nun dikkatimi çeken özellikleri süratli bir oyuncu olması, özellikle koşu, dripling, top kontrolü, pas ve ortasının iyi olması….Bunların yanısıra Gilberto 8 defa Brezilya ulusal takımına seçilmiş. İkinci milli maçında 23 Haziran 2003 te Türkiye ile 2-2 berabere kalınan maçta sol-geri oynamış. Gilberto’nun son milli maçı yine sol-geri mevkisinde 9 Ekim 2005 Dünya Kupası elemelerinde Bolivya’ya karşı. |
Cok iyi oyuncu hem Brezilya Milli Takımında ins getiririz.. |
çok iyi olur solda adam yok zaten |
Gelse süper olur! |
para cok paraaaaaaaaaaaaaaa bu takımda ya kardesım bu kadar futbolcu alıyozda yarıs ı patladı elımızde juan fran pancu ailton ne bu ya paramız cok heralde |
‘Tavşan gibi!’ ‘Tavşan gibi!’ Beşiktaş’ın transfer gündeminde bulunan Gilberto için Yıldıray’dan bilgi alındı: 'Saha dışında çok ürkektir. Ama sahada bambaşkadır...' 31.05.2006 http://img334.imageshack.us/img334/9...rto31059mz.jpg ‘Mükemmel bir seçim’ Beşiktaş transferi için kolları sıvadığı Hertha Berlin’li Gilberto için ayrıntılı bir araştırma başlattı. Öncelikle Brezilyalı futbolcunun takım arkadaşı Hertha Berlin’li Yıldıray Baştürk’ten bilgi alan yönetim, milli futbolcunun anlattıklarıyla adeta mest oldu. Yıldıray’ın tecrübeli oyuncu için, “İki ayrı kişiliğe sahiptir. Saha dışında utangaçtır. Suçluluk duygusu varmış gibi davranır. Bu yüzden kendisine takım içinde tavşan deriz” ifadesini kullandı. ‘Gözlerine bakın yeter’ Gilberto’nun saha içinde ise tam bir Brezilya stiline hakim olduğunu belirten Yıldıray, “Topsuz oyunda takımın en çok koşan futbolcusu olur. Sadece hedefe doğru yürür. Kaybetmeye asla tahammülü yoktur. Saha içinde gözlerine baktığınızda kazanmayı ne kadar çok istediğini anlarsınız. Brezilya Milli Takım kampına giderken transferi hakkında konuşmamıştık. Bizim için büyük kayıp olur ama Türk futbolu büyük bir yıldız seyreder” dedi. Acil cevap isteniyor Tigana’nın ısrarla istediği Gilberto için Hertha da yumuşamaya başladı. Alman kulübünün genel menaceri Hoenness’in Beşiktaşlı idarecilere, “Biz ilk olarak dünya kupası finalleri sonrası transferi bitirmek istiyoruz. Ancak teklifinize, önce teknik heyet ardından da kendisi ile görüştükten sonra cevap vereceğiz” dedi. Beşiktaş cevabın acil verilmesini isteyip, transferi bitirmek de ısrarlı. Kod: http://www.e-kolay.net/fanatik/Futbol/BJK/Haber.asp?PID=279&HID=2&HaberID=387742 |
Yıldıray ya sen? senden ne haber? |
|
Gilberto korkusu Beşiktaş, H.Berlin'in Brezilyalı futbolcusunun işini bitirmek için uğraşıyor. Siyah-beyazlılar, aksi takdirde milli oyuncunun Dünya Kupası'nda başarılı olmaması için adeta dua edecek! http://www.milliyet.com.tr/content/f...esim/spo01.jpg SERDAR SARIDAĞ Nobre ve Vedran Runje'den sonra diğer yabancılarda da görüşmeleri sürdüren Beşiktaş, Basel'den Delgado konusunda büyük mesafe aldı. Bonservis konusunda İsviçre kulübüyle anlaşma noktasına gelen Kartal, şimdi de Hertha Berlin'den Gilberto konusunda Alman kulübünü ikna etmeye çalışıyor. 4.5 milyon Euro Teknik Direktör Tigana'nın listesinde yer alan Gilberto'nun Brezilya Milli Takımı'nda yer alması, siyah-beyazlıları korkutuyor. Bu futbolcunun Dünya Kupası'nda göstereceği performansın fiyatını iyice artıracağını düşünen Beşiktaş, öncelikle bonservis sorununu çözmeye çalışıyor. Hertha ile 2008 yılına kadar sözleşmesi bulunan sambacının bonservis bedelinin 4.5 milyon Euro olduğu ifade edildi. Kartal, Gilberto için Dünya Kupası öncesinde bir anlaşma sağlayıp sıkıntıyı ortadan kaldırmak için gayret gösteriyor. Aksi takdirde Beşiktaşlılar, futbolcunun Almanya 2006'da başarılı olamaması için dua edecek. Siyah - beyazlılar, Delgado'nun bonservisini 6 milyon Euro'dan 3 milyon Euro'ya indirirken, satışından yüzde 30 pay verme konusunda Basel ile prensip anlaşmasına vardı. Bu oyuncu konusunda el sıkışan Kartal'ın, Arjantinli futbolcuyu önümüzdeki günlerde İstanbul'a getireceği kaydedildi kaynak:milliyet |
defansa adam lazım defansa sol tarafa nuri şahin gelecek bi aksilik olmazsa |
keşke olsa........ |
bu adamda iyi ama ben govou'yu tercih ederim. |
Tümer'in yerine Gilberto Tümer’in sürpriz şekilde Beşiktaş’tan F.Bahçe’ye transferi üzerine Siyah-Beyazlı yönetim, bu boşluğu doldurmak için harekete geçti. Yönetim, Teknik Direktör Jean Tigana’nın verdiği rapor doğrultusunda öncelikle Arjantinli Delgado’ya imza attırmaya hazırlanırken, orta saha için ise Da Silva Gilberto’nun ismi ağırlık kazandı. Herta Berlin’de forma giyen Gilberto ile ilgilenen Beşiktaş, transfer için menajerler vasıtasıyla görüşmelere başladı. 2. Başkan Murat Aksu, “Tümer’in yerini rahatlıkla doldururuz.” diyerek yeni bir transferin de sinyalini verdi. Herta Berlin’de 28 maçta forma giyen 30 yaşındaki oyuncu hırslı yapısıyla dikkat çekiyor. Brezilyalı oyuncu, geçen sezon üç gol atarken iki de kırmızı kart gördü. Beşiktaş’tan Fenerbahçe’ye transfer olan Tümer’in babası Ali Metin, “Oğlum Beşiktaşlı Tümer olarak futbolu bıraksın.” isterdim dedi. Sarı-Lacivertli kulübe imza atan yıldız futbolcunun anne ve babası da bu transfere şaşırdı. Baba Ali Metin, oğlunun Beşiktaşlı Tümer olarak tanındığını vurgulayarak, “Tümer verdiği kararla en doğrusunu yapmıştır. Bu transfer bizim için de sürpriz oldu. Biz de herkes gibi basından öğrendik ve çok şaşırdık.” ifadelerini kullandı. Tepkilerin olmasını doğal karşılayan baba Metin, “Bu transfer tartışması Tümer ile Beşiktaş arasındaki bir konu. Ben oğlumun kendisi için en doğru kararı verdiğini düşünüyorum.” şeklinde konuştu. Ali Tümer, bu transferin Nobre’ye karşılık bir misilleme olamayacağını da sözlerine ekledi. Bu arada Tümer’in ayrılması üzerine Sergen’in geri dönmesi gündeme geldi. Teknik Direktör Jean Tigana’nın bu konuda olumsuz bir tavır aldığı öğrenilirken, bu mevki için yabancı oyuncu alınmasını istediği belirtildi. Öte yandan Beşiktaş, daha önce anlaşmaya vardığı Antalyaspor'un milli oyuncusu Burak ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. İmza, Burak'ın Milli Takım kampında bulunmasından dolayı faks yoluyla gerçekleşti. Kartal, bu transfer sebebiyle Antalyaspor kulübüne 1 trilyon 700 milyar ve genç oyuncu Serdar Özkan'ı verecek. Kartal, Kapo’nun peşinde Beşiktaş, Monaco’da kiralık olarak oynayan ve bonservisi Juventus’ta bulunan Oliver Kapo’yu alternatif olarak bekletiyor. Ayrıca Milli Takım’da oynayan Vestel Manisasporlu Caner Erkin için de girişimlere başlandığı öğrenildi. Kaynak : Zaman |
Gilberto yu Almanyadaki arkadaslar biraz annatsınlar bize..Benim okuduklarım top da adam da gecemezmis..Cok atletik ve kuvvetliymis..Ve cok hızlıymıs...Diğerlerini Alamanyadan bekliyorum:D |
Türkiye`de Saat: 23:21 . |