![]() |
ünibjk Arkadaşlar Ben Antalya Serik Meslekyüksekokulunda Okuyorum Ve Bu Okuldaki ünibjk Sorumlulugunu üstlenmek Istiyorum. Ama Akdeniz ünibjk Sorumlusu Kim Onu Bilmiyorum. Bi Bilgisi Olan Varsa Lütfen Beni Bilgilendirsin.. şimdiden Saolun |
http://www.unibjk.com sayfasına bak orda yazar |
bende adana kadirli meslek yüksek okulunda okuyom ama bende aynısını yapmak istiyom.kiminle görüşecem?cukurova üniversitesi sorumlusunu bilmiyom.... |
Arkadaşlar her üniversitenin ünibjk başkanları vardır onlarla irtibata geçin bu sorunlu kişileride www.ünibjk.com sayfasındaki linklerden ulaşabilirsiniz her türlü bilgileri var cep numaralarına kadar. |
arayan bulur kardeşim |
İns bende bu sene Bogaziçili kartal ya da Hacettepeli kartal olucam...Hayırlsıs tabiki..O zaman toplanırı hep beraber..D: |
uğur kanka hani gelcektin izmire beraber olcaktık beni yanlız bıraktın olsun bende 9 eylül üni. ege üni.yada olmadı yaşar üni.olurum bende...:D |
Kardes sana annattım gerekceler :D:DAmA zaten su an için en yakın izmir görünüyo bir de Uludag hayırlısı bakcas artık.. |
Alıntı:
|
ben izmir dokuzeylül sorumlusuydum 2 yıl önce çok organizasyton yağpmıştık sonra para çalnalr falan oldu organizasyondan soğuttular beni! antalydan çok ardakşım vardı bi kız vardı oranın sorumlusu şimdi değişmiştir ama bilemicem çok i ibi kızdı paso deplasmanlarada geliyodu ismini telini unuttum burdan görürse bi selam çakayım ne günlerdi be |
Türkiye`de Saat: 15:20 . |