![]() |
Haydi oylarımızı kullanalım Atatürk' ümüzü ilk 3'e alalım Atatürk'ün 69. ölüm yıldönümünde onun tekrar yaşatmanın, Global bir oylama sitesinde tarihe o veya bu şekilde damgasını vurmuş devlet adamları, bilim adamları, ve sanatçılardan oluşmuş 20 kişiye oylama yapılıyor. Bu 20 kişiden kimler tekrar yaşasın? Kimler tekrar hayatta olsun? Oylama bittiği zaman ilk 3'e girenler oylamayı kazanmış olacak. Mustafa Kemal Atatürk'ü oylarımızla ilk 3'ün içine alalım. Haydi! Oylama yapacağınız web sitesi: http://www.whoshouldliveag ain.com |
işlem tamam:) |
teşekkürlerr bizi haberdar ettiğin için |
en büyük beşiktaşlı... oğlumun adı bile Ata oy vermem mi? 1000. oy oldu galiba verdiğim:) |
fark atmışız. |
Tamam dır fark baya atmısız ya gercekler tabikide... |
baya bi fark var gerçekten... |
ewtt arkadaslarr oylarınızı kullanın |
abi fatih suktan mehmet olsaydı ona vericektim ama yok onun için atatrük!e verdim(kimse burdan atatürk düşmanı olarak anlamasın benim en çok sevdigim insan fatih sultan mehmet.ondan) |
açık ara farkla önde gidiyoruz,harika da; cici hitler üçüncü sırada..enteresan dünya görüşü olan insanlar var. |
tamamdır. saol yasemin |
;);) |
Herkes hakettiği yerde, bir ırk, bize bir dünya kurtarmış Lider; başka nerede olabilirdi ki? |
EVET ARKADAŞLAR ATATÜRK %86 SINI ALMIŞ ŞUANDA DİĞERLERİ ATATRÜK ÜN YANINA BİLE YANAŞAMAMIŞ |
bende oy kullanmıştım :D |
Eİ BARE HERKEZ KULLANSIN Kİ ARTTIRALIM O % SİNİ |
tşkler |
130853 Votes MUSTAFA KEMAL ATATÜRK % 4.08 6171 Votes |
151240 oydan 130857' sini alan ulu önder Mustafa Kemal Atatürk yarışmayı % 86.52 % oy oranı ile lider götürüyor. En yakın takipçisi ise %4.08 ile Adolf Hitler. :D |
god is watching this vote...:D:D:D:Dgeri mi yollayacaklar...:D:D |
BARİ BU KONUDA ESPRİ YAPMASAK |
130866 Votes MUSTAFA KEMAL ATATÜRK %86.52-----> fark atmışız :D |
hemde ne fark geçemezler bizi :) |
bu tarz siteLerLe adamLar iyi hit aLıyodur :S |
Alıntı:
|
valla açık ara farkla 1. hadi bu kadarmı oylar ya |
% 87.35 144706 Votes fark budur :D |
çok büüyk bir insan |
Atama Vatana Beşiktaşıma canım feda ... |
fark atmış atamız sağol haberdar ettiğin için |
yine farkımız belli oldu:) |
FARKIMIZ BELLİ OLDU |
atam izindeyiz işlem aynen tamam dır ;) |
.....%87.55.... acık ara ondeyız......... |
işlem tamam... |
tamam haberdar ettiğin için saol |
oyumu atama attım keşke yaşasaydı ama einstein yaşasaydıda ii olurdu aslında |
Türk Milleti’nin bu büyük devrimi gerçeklestirmek için ihtiyaç duydugu her sey genlerinde mevcuttur!” ne güzel söylemiş ATAm |
bende oy werdim |
Site kapandığı için konuyuda kapatıyorum |
Türkiye`de Saat: 17:05 . |