![]() |
Flaş ! Flaş ! Flaş! Divan Kurulu Toplantisi KULÜBÜN İNTERNET SİTESİNDEN YAPILAN RESMİ AÇIKLAMAYA GÖRE Divan Kurulu Toplantısı 01.06.2006 11:54 BJK Divan Kurulu’nun 2006 yılı 2. olağan toplantısı 3 Haziran CumDivan Kurulu Toplantısı 01.06.2006 11:54 BJK Divan Kurulu’nun 2006 yılı 2. olağan toplantısı 3 Haziran Cumartesi günü Ceylan-Inter Continental Oteli’nde yapılacak. Toplantı Dolmabahçe Salonu’nda saat 10.00’da başlayacak. Toplantı gündemi şöyle: 1. Açılış, Saygı duruşu, İstiklal Marşı. 2. Gündemin arzı. 3. Divan Başkanlık Kurulu faaliyetlerinin arzı. 4. Denetleme Kurulu Raporu’nun arzı. 5. Yönetim Kurulu çalışmalarının açıklanması. 6. Raporların müzakeresi. 7. Dilekler ve Kapanış artesi günü Ceylan-Inter Continental Oteli’nde yapılacak. Toplantı Dolmabahçe Salonu’nda saat 10.00’da başlayacak. Toplantı gündemi şöyle: 1. Açılış, Saygı duruşu, İstiklal Marşı. 2. Gündemin arzı. 3. Divan Başkanlık Kurulu faaliyetlerinin arzı. 4. Denetleme Kurulu Raporu’nun arzı. 5. Yönetim Kurulu çalışmalarının açıklanması. 6. Raporların müzakeresi. 7. Dilekler ve Kapanış |
filaşlık ne var bunda cözemedim kardeş |
çay çorba içip dağılırlar.. |
DOktor bu ne.... bunları insan yicek biraz küçük yap:) |
Daha Ne Olsun Toplanti Var :) |
valla anahtarcı bende transver yaptık dedim filaş diyince |
Ya Transfer Yaptikta Konuyu TaŞidiklari İÇİn Sabİt Kisma Kİmse İnanmiyo Delgado İŞİ Bİttİ Sabİt Konunun Son Sayfasini AÇ Bak |
tama kardeşim kızma |
Bu Zaten Beklenİyordu TÜzÜk DeĞİŞklİĞİ İle İlgİlİ.....bunda FlaŞlİk BİŞey Yok. |
Arkadaslar flash olmasının sebebi erken bi tarihe alınması galiba...Vardır bi nedeni heralde.. |
Türkiye`de Saat: 05:09 . |