![]() |
Kariyeri var ama malesef estetikde yapsa almiyalim huzur evi gibi olcak sonra takım :) |
Alıntı:
|
hemen alsınlar hemen 32 yaş nedir ki diatta ile birlikte geçilmez olurlar |
...tanımıorum...:) |
bayerne werderden gelmişti.werderin en iyi defans adamıydı 3 sene önce.bence alınmasında çok fayda var.yırtıcı ve hava hakimiyeti olan biri.tam bize göre.ama ben yönetimin böle akıllı bi iş yapacağını ssnmıorum.yaşınında 32 olması hiç sorun değil.en az 3 sene daha banko oynar bizim takımda..tecrübeside büyük fayda sağlar.baktığımız zaman takımda en tecrübeli(!) isim üzülmez.ama onun tecrübesinden faydalanmak yerine kurtulmamız lazım. |
werderde oynarken cok iydi, simdi ise fazla sans bulamiyor takimda..ama saglam olur bence |
otuzluk adamlarin alınması benim dusunceme gore yanlıs.. genc kaliteli stoperlerin alınması daha uygun olur... milletin takımdan kovdugu adamı almak yanlıs olur... besiktas kulubu sıgınma evi mi??... |
Ismael bomba mı şimdi? böyle adamlarla uğraşılmasından bıktım doğrusu! Ailton da güya forvet için deneyimli bi isimdi,fos çıktı! bi arkadaş da bu adamla Diatta'yı yanyana koyulmasını istemiş..tabi! başka? zaten kalecilerimiz çok iyiydi ya,yol geçen hanı olsun ceza sahamız..nolcak ki? alıncaksa adam gibi bi adam alsınlar..yaşlı olsun ama iyi olsun..top geçirmesin! defanstan biri hata yaptığında,açığını kapatan cinsten olsun..ismi de olsun! çok şey istemiyoruz ki,elin ezikleri getiriyor..neyimiz eksik? |
hiç iyi futbolcu değil ismael alman ligi zaten sıradan bir lig futbolcu alınacaksa bu ingiltere ispanya italya liglerinden birinden alınmalı ben daha adını daha ilkkez duyuyorum ve bir işe yaramaz inşallah almazlar italya liginde top oynayan 2 defans adamı alsalar bize zor gol atarlar zago gibi adamı bulsun getirsinler |
menajerler aracılığıyla teklif gelmişş..Menajer kimm??Bayram Tutumlu'mu? :):) |
Türkiye`de Saat: 18:00 . |