![]() |
ya bu adam forvet degilmi |
Sol kanat transfer topici arkadaşlar aldığım bi duyuma göre beşiktaş 3.5 milyon avro ya herta ile anlaşmış..sıra gilberto daymış.bnde bi yerde okudum ve hertanın menejeri sölemiş.iş sadece gilbertoyu ikna etmeye kalmış...bu habere inanmayanlar olabilir ama braz bekleyelim bnce..sanırım bu kez olmuş.. |
Name: Gilberto da Silva Melo (Gilberto ) Born: 25.04.1976 Place of Birth: Rio de Janeiro Nationality: Brazilian Signing Date: 01.07.2004 Previous Clubs: Saõ Caetano, Grêmio Porto Allegre, Vasco da Gama, Inter Mailand, Cruzeiro Belo Horizonte, Flamengo Rio de Janeiro, America RJ Bundesliga Matches: 55 Bundesliga Goals: 8 No.: 11 Position: Midfield International caps/ goals: 2/0 Marital status: Married Height: 180 cm Weight: 78 KG Hobbies: Reading |
olabilir ancak sorinde var gündemde fakat sorin daha pahalı gilberto 3,5 milyon iyi para fena değil ayrıca hiç bir sıkıntı yaşamaıyız hepsi latin amerikalı :) |
eger alınırsa cok ii olur... ama suan inanmadim acıkcasi... |
dilerim duydukların dogrudur kardeşim cunku cok kaliteli bi oyuncu gilberto en azından sorin gibi kaprisli degil!!! |
valla bana sorarsanda bende inanmadım biizm abiye sordum girişimler var ama sonuç yok dedi bana yani bu balon habere benzior |
bunu söyleyen hertanın menejerinin bi dostu.kuluple anlaşılmış.iş sadece gilberto ya kalmış |
Alıntı:
|
Arkadaslar her topicde belirtiyorum bence sola sorin veya gilberto gelmeli sağ tarafa ise serhat alınmalı bu ikili ile kanatlar vızır vızır iş yapar nobre gol kralı olur adama dun bir tane orta gelmedi kafalık |
Türkiye`de Saat: 01:06 . |